Gençlerbirliği cephesinde kırmızı kart eleştirisi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2021 22:39

Spor Toto Süper Lig'in 39. haftasında Galatasaray'a 2-0 mağlup olan Gençlerbirliği'nde Özcan Bizati, Piris da Motta ve Sefa Yılmaz maçı değerlendirdi.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Teknik Sorumlusu Özcan Bizati, "Gözümüzün önünde bir olay. Candeias'a yapılan hareket, her yerde kırmızı kart. VAR ne derse desin, çocuğun omzunda da yırtık oluştu. Sezonu kapattı. Rakip eksik kalacakken biz eksik kaldık. Gol yedik. Galatasaray'ın buna ihtiyacı mı var? Maçın daha adil, daha optimal yönetilmesi lazım. Değil. Diğer pozisyonlarda normal. Gözümün önünde oldu olay. O pozisyon kırmızı kart. " ifadeleriyle Gedson-Candeias pozisyonuna tepki gösterdi.

Candeias'a Gedson'un yaptığı müdahalenin kırmızı kart olması gerektiğini belirten Piris da Motta, "Ligde kalmak adına daha fazla şey yapmalıydık. Bu bizi ilgilendiren kısım. Hakem, arkadaşımız Candeias'a yapılan faulde kırmızı kart göstermeliydi." dedi.

Sefa Yılmaz ise "Maça çok iyi hazırlanmıştık. Puan ve puanlar istiyorduk ama kötü bir mağlubiyet oldu. Bu maçı hızlıca unutacağız. 3 final maçımız var. Hiçbir şey bitmiş değil. İnşallah kazanır, ligde kazanırız." diye konuştu.

Haberin Devamı

100 TL oyna, 100 TL kazan! Yeni üyelere özel, hemen Misli.com'a üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!