Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav'dan Berat Özdemir açıklaması! "İsteyen kulüpler var, anlaşma..."

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2021 23:40

Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav, Süper Lig devleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Berat Özdemir hakkında önemli açıklamalar yaptı. Cavcav, genç oyuncuya İstanbul kulüpleri başta olmak üzere Trabzonspor'un da talip olduğunu belirtirken "Berat Özdemir'i isteyen kulüpler var. Trabzonspor da var. İstanbul'dan da var. Avrupa'dan da aynı şekilde. Ancak anlaşma söz konusu değil." dedi.

Haberin Devamı

Başkan Murat Cavcav, Süper Lig kulüplerini peşinden koşturan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Berat Özdemir hakkında TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Oyuncuyu birçok kulübün istediğini ancak henüz bir anlaşma yapılmadığını belirten Cavcav, "Berat Özdemir'i isteyen kulüpler var. Trabzonspor da var. İstanbul'dan da var. Avrupa'dan da aynı şekilde. Ancak şu an için herhangi bir imza, anlaşma söz konusu değil." diye konuştu.

"Berat'ın Covid-19 testi pozitif çıktı"

Genç yıldız adayının Rizespor maçı kadrosunda yer almamasına da değinen Cavcav, "Berat Özdemir'in Covid-19 testi pozitif çıktığı için bugün Rizespor maçı kadrosuna alınmadı. Semptomsuz şekilde evinde karantina sürecinde. Şu anda sağlığı iyi. Buna da açıklık getirmiş olayım." dedi.

Haberin Devamı

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" Misli.com'da! Hemen üye ol...

BAKMADAN GEÇME!