Gecenin parlayan yıldızı: Stephen Cury!

Güncelleme Tarihi:

Gecenin parlayan yıldızı: Stephen Cury
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2018 11:38

Cavaliers'ı evinde farklı mağlup ederek final serisini 2-0'a getiren Warriors'ta üç sayı çizgisinin gerisinden dokuz isabet bulan Stephen Curry geceye damga vurdu.

Haberin Devamı

NBA Playoffları final serisi ikinci maçında Golden State Warriors, evinde Cleveland Cavaliers'ı 122-103 mağlup ederek seride durumu 2-0'a getirdi.

Geçtiğimiz maça göre çok daha rahat bir şekilde galibiyete ulaşan Warriors'ta Stephen Curry, 27'si üç sayı çizgisinin gerisinden olmak üzere toplam 33 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Üç sayılık atışlarda 9/17 isabetle oynayan Curry, bir NBA final serisi maçında en fazla üç sayılık basket kaydeden oyuncu olarak tarihe geçti.

Ev sahibi ekipe Kevin Durant 26, Klay Thompson da 20 sayıyla galibiyete önemli katkı sağlayan isimler oldular.
Cavaliers cephesinde ise LeBron James'in 29 sayı 13 asist ve Kevin Love'ın 22 sayı 10 ribauntluk performansları galibiyet için yeterli olmadı. Konuk ekipte yaklaşık dört dakika süre alan milli basketbolcu Cedi Osman, maçı 2 sayı 1 ribaunt 1 asistle tamamladı.

Haberin Devamı

İlk iki maçın ardından Cleveland'a taşınacak final serisinin üçüncü maçı 7 Haziran Perşembe günü TSİ 04.00'te oynanacak.(Eurosport Türkiye)

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!