Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi kimdir? İşte Mehmet Büyükekşi'nin hayatı

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi kimdir İşte Mehmet Büyükekşinin hayatı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2019 16:51

Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, kariyer hayatı ile merak edilen isimler arasında yer alıyor. 1984 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesini bitiren Mehmet Büyükekşi, Marmara Üniversitesi ve İngiltere'de İşletme ve İngilizce dil eğitimi aldı. Peki, Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi kimdir? İşte, Mehmet Büyükekşi'nin merak edilen hayatı.

Haberin Devamı

Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, ekran karşısındaki pek çok vatandaşın araştırdığı isim olmaya başladı. Kariyeri boyunca pek çok pozisyonda yer alan Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, evli ve 3 çocuk babasıdır. Peki, Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi kimdir ve kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Mehmet Büyükekşi, 1961 yılında Gaziantep'te doğdu. 1984 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesini bitirdi. Marmara Üniversitesi ve İngiltere'de İşletme ve İngilizce dil eğitimini aldı.

Türk Eximbank Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis Üyeliği, DEİK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve DEİK İcra Kurulu Üyeliği, İstanbul Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği (İDMİB) Yönetim Kurulu Üyeliği, Ziylan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütmektedir.

Haberin Devamı

Daha önce; Türkiye Deri Vakfı (TÜRDEV) Yönetim Kurulu Üyeliği, 5 Yıl (TİM) Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekilliği, 8 Yıl (İSO) İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeliği, 6 Yıl (TÜRDEV) Türkiye Deri Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği, 14 Yıl Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Üyeliği, B20 Yürütme Kurulu Üyeliği, TOBB-BİS Organize Sanayi ve Teknoloji Bölgeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği, TOBTİM Uluslararası Ticaret Merkezi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği, Turkish Do&Co Yönetim Kurulu Üyeliği, Enerji Verimliliği Derneği (ENVERDER) Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD) Başkanlığı, 2000-2006 İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği (İDMİB) Yönetim Kurulu Başkanlığı, 1997-2008 yılları arasında Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Kurumu ve Eğitim Vakfı (TASEV) Kurucu Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Mehmet Büyükekşi, evli ve üç çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

BAKMADAN GEÇME!