Güncelleme Tarihi:
Ahmet Ercanlar, Haber Global kanalında Onur Tuğrul'un sunduğu ve Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan'ın da katıldığı "Kontra" programında Aykut Kocaman için çok tartışılacak açıklamalara imza attı... İşte, Ahmet Ercanlar'ın o çok konuşulacak sözleri...
- VAR sisteminden Allah razı olsun diyorum. Çünkü maçları artık daha rahat izliyorum.
- Ali Koç, Fenerbahçe'ye yaklaşık 1 milyarlık bir para girişi sağladı. 100 milyon dolar kendi bankası olan Yapı Kredi'den şahsi kefaletiyle kulübe 100 milyon dolar kredi çekti.
- Sermaye artırımı için 50 milyon dolar kulübe hibe etti. Göğüs reklamı önümüzdeki günlerde açıklanacak. O da Ali Koç'un şirketi Tüpraş.
- Oradan da bir 15-16 milyon dolar gelecek. Toplamda sermaye artırımından gelecek ek para hariç, 970 milyon lira kulübe para soktu Ali Koç.
- Gerek burada olsun gerek haberlerimde ve katıldığı programlarda, konuştuğum yerlerde hep, "Fenerbahçe'de Ersun Yanal düşünülmüyor" dedim. Bu yüzden de çok tepki aldım.
- Ancak, bizim işimiz temenni veya tahmin değil. Ben haberciyim ve haber veririm. İşim bu. Ali Koç, Ersun Yanal ile uzun vadeli bir program yapabileceğine inanmıyor ve inanmadı.
- Aykut Kocaman için açıklamalarda bulundu Başkan Ali Koç. Öncelikle şunu altını çizerek söylemeliyim ki Ali Koç, Aykut Kocaman'ı çok sever, çok da değer verir.
- Fenerbahçe'den uzaklaştırılan Aykut Kocaman'ın ekibindeki antrenörlerin bilgi sızdırdığını açıkladı Başkan Koç. Buradan açıklıyorum. Sızan verilerden Aykut Kocaman'ın hiç haberi yok. Bu durum en çok da onu üzdü.
Günün en popüler bahisleri burada, incelemek için tıklayın!