Güncelleme Tarihi:
Real Madrid'de sakatlığını atlattıktan sonra ilk kez kadroya alınan Arda Güler, yedek başladığı karşılaşmada süre almadı.
Madrid'e transfer olduğundan bu yana iki kez sakatlık geçiren Arda Güler ilk defa maç kadrosuna alınırken teknik direktör Carlo Ancelotti, tercihlerini farklı oyunculardan yana kullandı. İtalyan teknik adam, ikinci yarıda Rodrygo Goes, Tony Kroos ve Nacho'yu oyuna aldı.
80. dakikada yayıncı kuruluş yedek kulübesinde oturan Arda Güler'i görüntülerken Ancelotti'nin 0-0 devam eden bu karşılaşmada genç yıldızı oyuna almayacağı anlaşıldı. Ancelotti, maçtan bir gün önce düzenlediği basın toplantısında, "Arda'yı az sürelerle yavaş yavaş oynatacağını, futbolcu için özel bir program uyguladıklarını" söylemişti.
Real Madrid Teknik Direktörü, maça yedek başlayan ancak dakika alamayan Arda Güler için, "Arda Güler'i oynatmamız için doğru fırsat gelmedi. Çok fazla maç var. Sakin gitmeliyiz ve yakında oynayacak" ifadelerini kullandı.