Galatasaraylıların tezahüratı ortamı gerdi, Ali Koç devreye girdi: "Başkanım ayıp ediyorlar"

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraylıların tezahüratı ortamı gerdi, Ali Koç devreye girdi: Başkanım ayıp ediyorlar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2021 07:00

Derbi sonrası protokol tribününde kısa süreli bir tatsızlık yaşandı. Protokoldeki sarı kırmızılılar ‘Re re re, ra ra ra Cim bom bom’ diye tempo tutunca F.Bahçeliler tepki gösterdi. Bunun üzerine Koç, Cengiz’e, “Başkanım, arkadaşlarınız ayıp ediyor” diye sitem etti.

Haberin Devamı

Hakem Cüneyt Çakır’ın 9 dakika uzatma verdiği Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrası iki kulübün yöneticileri arasında gerginlik yaşandı. Teknik direktör Fatih Terim ve futbolcuları bitiş düdüğünün ardından Ülker Stadı’ndaki boş deplasman tribününün önünde sevinç gösterisi yaptığı sırada, protokol tribünündeki sarı kırmızılı yöneticiler ve kulüp üyeleri de büyük coşku yaşadı. Protokol tribününde yer alan sarı kırmızılılar, “Re re re ra ra Cim bom bom” diye tezahürat yapıp şarkılar söylemeye başladı. Tribünde kendilerine ayrılan bölümde yer alan Fenerbahçeliler bu tezahüratlara tepki gösterince ortam bir anda gerildi.

Galatasaraylıların tezahüratı ortamı gerdi, Ali Koç devreye girdi: Başkanım ayıp ediyorlar

Haberin Devamı

‘Çirkin görüntülere izin vermeyiz’

Bunun üzerine devreye Fenerbahçe Başkanı Ali Koç girdi. Karşılaşmayı yönetici arkadaşlarıyla birlikte aynı tribünden izleyen Koç, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve ikinci başkan Abdurrahim Albayrak’ın yanına giderek, “Başkanım, arkadaşlarınız ayıp ediyor. Bizim stadımızda tezahürat yapıyorlar. Olmuyor” diye sitem etti. Koç meramını nazikçe dile getirirken, Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan’ın sinkaflı
sözler söylediği belirtildi. Daha sonra araya girenlerin çabaları sayesinde gerginlik kısa sürede büyümeden yatıştırıldı. Koç, olayla ilgili olarak, “Çirkin görüntülere müsaade etmeyeceğimizi söyledik ve içeri gitmelerini rica ettik. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapmayacaksın. Yapar ve tepki görürsen de anlayışla karşılayacaksın. Mustafa (Cengiz) başkan da anlayışla karşıladı” dedi.

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!