Galatasaray'ın yeni transferi Henry Onyekuru ilk idmanına çıktı! Fatih Terim...

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayın yeni transferi Henry Onyekuru ilk idmanına çıktı Fatih Terim...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2021 13:47

Galatasaray'a üçüncü kez transfer olan Nijeryalı futbolcu Henry Onyekuru,ü Sarı-kırmızılı takımla ilk antrenmanına çıktı. Onyekuru, antrenmanın bir bölümünde teknik direktör Fatih Terim ile kısa süreli bir görüşme gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Geçen sezon Haziran ayında Monaco geri çağırdığı için ligin son bölümünde forma giyemeyen Onyekuru'nun Florya'daki son günü Fatih Terim ile çekilen fotoğrafı çok konuşulmuştu. Böylece ikili yeniden buluşmuş oldu.

Galatasaray'da günün idmanından detaylar şu şekilde

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’ndaki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı. Antrenmanın ana bölümünde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Henry Onyekuru, takımla beraber ilk antrenmanına çıktı.

Galatasaray Futbol Takımı, Gaziantep Futbol Kulübü maçı öncesindeki son antrenmanını yarın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptıktan sonra saat 16.00’da özel bir uçuşla Gaziantep’e hareket ederek mücadele öncesi bu kentte kampa girecek.

Haberin Devamı

Galatasarayın yeni transferi Henry Onyekuru ilk idmanına çıktı Fatih Terim...

 

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" SADECE Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!