Galatasaray'dan son dakika transfer sürprizi! Nuri Şahin...

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraydan son dakika transfer sürprizi Nuri Şahin...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2020 09:02

Yeni sezon öncesi güçlü kadro için kolları sıvayan Galatasaray'da Selçuk İnan'ın kariyerini noktalamasıyla birlikte alternatif orta saha arayışları başladı. Sarı kırmızılılar Nuri Şahin'in peşine düştü.

Haberin Devamı

Galatasaray'da son dakika haberi... Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen ve transfer için kolları sıvayan Galatasaray'da öncelik orta sahada... Bu sezon Cimbom'da kiralık forma giyen Lemina ve Seri'nin sözleşmelerinin sona ermesi, kaptan Selçuk İnan'ın kariyerine nokta koymasının ardından ön libero arayışları hız kazandı. Ayrıca yabancı sayısının kademeli olarak azaltılacak olması da gurbetçi oyuncuları bir anda gündeme getirdi. Bu gelişmelerin ardından Nuri Şahin ismi, teknik direktör Fatih Terim'in gündemine geldi.

BONSERVİSİ ELİNDE

Werder Bremen ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan 31 yaşındaki futbolcunun, Fenerbahçe'ye imza atması bekleniyordu. Ancak Başkan Ali Koç, Nuri'yi veto edince transferi yattı. Arda Turan'ı takım içindeki abilik için isteyen Fatih Terim'in Nuri'ye de benzer bir misyon yüklemek istediği bildirildi. 16 yaşındaki ilk kez milli formayı verdiği Nuri'yi kadroya katarak tecrübesinden yararlanmayı düşündüğü kaydedildi. Başarılı futbolcunun da Galatasaray'a sıcak baktığı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Dortmund, Feyenoord, Real Madrid, Liverpool ve Werder Bremen formaları giyen Nuri Şahin, kariyeri boyunca 378 maça çıktı, 38 gol atıp, 65 asist yaptı. (Fotomaç)

 

Misli.com’dan herkese 5 TL hediye, hemen katıl!

BAKMADAN GEÇME!