Galatasaray'dan son dakika transfer bombası! Talisca...

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraydan son dakika transfer bombası Talisca...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2020 07:48

Son dakika transfer gelişmesi... Galatasaray'da ara transfer döneminde büyük hareketlilik yaşanıyor. Onyekuru ve Saracchi transferiyle birlikte Sekidika'yı da resmen açıklaması beklenen sarı kırmızılılar Trabzonspor'un da gündeminde olan Anderson Talisca için beklenen hamleyi yaptı...

Haberin Devamı

Galatasaray’da sıcak transfer gelişmesi... Sarı kırmızılılarda Nzonzi ve Mariano ile birlikte sürpriz bir ayrılık daha yaşanabilir. Sezon içi taraftarlarla bazı sorunlar yaşayan, silah hareketiyle gündem olan Belhanda, Galatasaray'da planların değişmesine neden oldu.  Arap takımlarıyla transfer temasında bulunan Faslı futbolcunun takımdan ayrılması sürpriz olmaz.

Belhanda'nın alternatiflerini belirleyen Galatasaray'da gündeme gelen en önemli isim bir dönem Beşiktaş forması da giyen Anderson Talisca. Trabzonspor'un da transfer için devrede olduğu Brezilyalı futbolcunun maliyetini karşılamak ise çok kolay gözükmüyor. Galatasaray'ın buna rağmen Anderson Talisca için tüm şartları zorlayacağı ifade edildi.

Galatasaray muhabirimiz Ali Naci Küçük sarı kırmızılı takımın transfer gündemini Spor Arena için değerlendirdi;

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Trabnzonspor'un oyuncu için 6 aylık 1.5 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edilmişti. Galatasaray'ın  Guangzhou'ya ne tür bir teklif sunacağı ise henüz bilinmiyor.

BAKMADAN GEÇME!