Galatasaray'dan 'seyirci' kararı! Maç öncesi Türk Telekom Stadı'nda güvenlik önlemleri...

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraydan seyirci kararı Maç öncesi Türk Telekom Stadında güvenlik önlemleri...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2021 11:40

Spor Toto Süper Lig'in 42. haftasında sahasında Helenex Yeni Malatyaspor ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Galatasaray, Türk Telekom Stadı'na taraftar alınmasına karar verdi ancak emniyet güçleri, aldığı sıkı güvenlik önlemleriyle statta taraftar yoğunluğunun oluşmasına engel oldu.

Haberin Devamı

Spor Arena - Spor Toto Süper Lig 42. hafta mücadelesinde sahasında Helenex Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak olan Galatasaray, final niteliği taşıyan şampiyonluk maçında taraftarlarından yoksun kalmayacak.

Sarı kırmızılı yönetim, camiadan gelen talebin ardından ilgili cezayı ödemeyi göze alarak Türk Telekom Stadı'na taraftar alınmasına karar verdi ancak emniyet güçlerinin aldığı sıkı güvenlik önlemleri, taraftarların statta yoğunluk oluşturmasına engel oldu.

Stat girişinde oluşan taraftar kalabalıklığını dağıtan polisler, yalnızca izin belgesi olan taraftarları stada alacak. 

YARDIMCI OLMAK İÇİN GELDİK

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ise "Taraftarlarımız burada bekliyor. Onlara yardımcı olmak için geldik. Tabii ki birlik, beraberlik önemli. Ancak hem takımımız karşılamak, hem de taraftarlarımıza yardımcı olmak için buradayız." şeklinde açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaraydan seyirci kararı Maç öncesi Türk Telekom Stadında güvenlik önlemleri...

CADDE VE SOKAKLARDA KUTLAMA YAPILMAYACAK

İçişleri Bakanlığı, valiliklere şampiyonluk kutlama genelgesi gönderdi. Buna göre, cadde, sokak ve meydanlarda şampiyonluk kutlaması yapılamayacak. Stadyumlarda ise belirlenen sayı kadar izleyici ve görevli olacak.

TRT Haber'in haberine göre, Spor Toto Süper Lig'de son hafta müsabakalarının oynanacağı belirtilen genelgede, gerekli tedbirlerin alınması istendi.

Asayiş ve tam kapanma süreci kurallarına dikkat çekildi. Valiliklerden maçların oynanacağı statlara futbol federasyonunca belirlenen sayı kadar izleyici ve görevli alınması istendi.

Şampiyonluk kutlamalarında kalabalıkların cadde, sokak ve meydanlarda toplanmasına izin verilmeyecek.

KRİTİK MAÇ CÜNEYT ÇAKIR'IN

Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Cüneyt Çakır düdük çalacak. Çakır'ın yardımcılıklarını Tarık Ongun ile Mustafa Emre Eyisoy üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Kutluhan Bilgiç.

Saat 20.30'dan itibaren beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak müsabakayı Spor Arena Canlı Anlatım servisi farkıyla anbetan takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

100 TL oyna, 100 TL kazan! Yeni üyelere özel, hemen Misli.com'a üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!