Galatasaray'dan Alan Dzagoev hamlesi!

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraydan Alan Dzagoev hamlesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2021 13:02

Younes Belhanda'nın yerini doldurmak isteyen Galatasaray, CSKA Moskova'da sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Alan Dzagoev'i gündemine aldı.

Haberin Devamı

Younes Belhanda’nın ayrılığından sonra orta sahada yaşanan kreatif oyuncu eksikliğini gidermenin planlarını yapan sarı-kırmızılılar, soluğu Rusya’da aldı. Asist Analiz’in haberine göre Galatasaray; CSKA Moskova’nın 10 numarası Alan Dzagoev’i kadrosuna katmak istiyor. Sezon sonunda Rus kulübü ile sözleşmesi sona eren Dzagoev’i kadrosuna katmak için girişimlere başlayan Aslan, Belhanda’nın eksikliğini 30 yaşındaki orta saha ile gidermenin hesaplarını yapıyor.

77 GOL 90 ASİST!

Kariyerinin neredeyse tamamını CSKA Moskova’da geçiren Dzagoev, toplamda 372 maça çıkarken; 77 gol, 90 asist kaydetti. Rusya Milli Takımı'nın da önemli futbolcularından olan Alan Dzagoev, 59 maçta 9 gollük katkı verdi. Mücadeleci yapısıyla dikkat çeken 30 yaşındaki yıldız orta saha, aynı zamanda takım oyununa sadık ve skor üretimi konusunda artıları mevcut…

Haberin Devamı

Ceza sahasına yaptığı sürpriz koşularla goller bulan Dzagoev’in duran topları kullanmadaki becerisini de belirtmekte fayda var. Takım arkadaşlarını da oyuna dahil etmeyi seven Dzagoev, Galatasaray’ın ana yönlendiricisi olabilir. Savaşçı yapısıyla takımına liderlik etmeyi seven 30 yaşındaki oyuncu, taraftarın seveceği tarzda hırslı bir kişiliğe sahip.

EN ÖNEMLİ EKSİSİ

Rus yıldızın en önemli eksisi golcü bir 10 numara olduğu için zaman zaman takım savunmasını aksatıyor. Alan Dzagoev, Galatasaray’ın duran top kullanma konusundaki zafiyeti ve ceza sahasındaki pasif oyununa ilaç olabilir.

10.000 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!