Galatasaray'da yeni transferler kadroda! Gaziantep FK önünde galibiyetlerine iddaa'da...

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda yeni transferler kadroda Gaziantep FK önünde galibiyetlerine iddaada...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2021 08:52

Kadrosunu Henry Onyekuru ve Halil Dervişoğlu ile güçlendiren Galatasaray, Ricardo Sa Pinto önderliğinde yeni bir yola giren Gaziantep FK'ya konuk olurken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Süper Lig keyfi sezon boyunca Misli.com'da!

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

GAZİANTEP FK

- Sumudica sonrası Sa Pinto ile anlaşan ve Hatayspor karşısında 90+7'de 3 puandan olan Gaziantep FK'da, 1 futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.

- İzolasyon sürecine giren futbolcunun kim olduğu bilgisi paylaşılmadı ancak; Muhammet Demir cezası, Kevin Mirallas sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

- 4'lü savunma ile takımlarını oynattığını bildiğimiz Sa Pinto, Hatayspor karşısında alıştığımız Gaziantep FK düzeninden vazgeçmemiş ve 5-3-2 ile sahaya yayılmıştı.

- Muhammet'in oynayamayacak olması sebebiyle kafasındaki 4-2-3-1'le çıkarsa şaşırmamak lazım.

- Bir gerçek var ki; Papy Djilobodji sarı kart cezasını tamamladı, ilk 11'e geri dönecek. Yokluğunda sağ stoperde Pawel Olkowski izlemiştik. 

GALATASARAY

Haberin Devamı

- Derbi yenilgisiyle morali bozulan Galatasaray, Denizlispor'u farklı geçtikten sonra Yeni Malatyaspor'u deplasmanda devirip galibiyet serisini 2 maça çıkarmıştı.

- Deplasman kafilesinde Mbaye Diagne yer almadı, Senegalli golcü kısa süre içerisinde Premier Lig yolcusu olacak.

- Dün gece geç saatlerde ise Mostafa Mohamed ile anlaşıldığı açıklandı. Mısırlı futbolcu Başakşehir maçında kadroda, Fenerbahçe derbisinde sahada olacaktır.

- Diagne dışında sakatlıkları bulunan Sofiane Feghouli, Oğulcan Çağlayan, Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir, Radamel Falcao ile birlikte Fatih Öztürk de maç kadrosuna alınmadı.

- TD Fatih Terim'in Ryan Babel'i hücum merkezinde kullanmaya devam etmesi, Christian Luyindama yerine Ryan Donk ile başlaması, Feghouli yerine de Emre Kılınç'ı 11'e koyması bekleniyor.



CANLI BAHİS'TE ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Gaziantep FK'nın iç sahada oynadığı son 7 maçının 6'sında "karşılıklı gol" izledik.

- Galatasaray'ın deplasmanda oynadığı son 4 maçının 3'ü "2.5 ALT" bitti.

- Deplasmanda çıktığı son lig maçında Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenen ve kalesini gole kapatan Galatasaray, bu sezon üst üste 2 dış saha karşılaşmasını gol yemeden tamamlayamadı.

TEK MAÇ'TA MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu Süper Lig karşılaşmasını kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Galatasaray kazanır" oldu!

Haberin Devamı

%37'lik kesim Malatya deplasmanında kazanan sarı-kırmızılı takıma, Gaziantep deplasmanında da güveniyor...

%14'lük kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına koymuş ve mücadelede en az 3 gol çıkacağını düşünüyor.

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" Misli.com'da! Hemen üye ol...

Galatasaray kaptanlarından Arda Turan'ın Barcelona'daki gollerini hatırlayalım...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!