Galatasaray'da son dakika! Selçuk İnan 500 bin euroya tamam dedi

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda son dakika Selçuk İnan 500 bin euroya tamam dedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2019 22:59

Galatasaray, tecrübeli futbolcusu Selçuk İnan'la yeniden anlaşmaya vardı. Tecrübeli futbolcu 2.9 milyon euro civarı olan yıllık ücretini 500 bin euroya indirmeyi kabul etti.

Haberin Devamı

Galatasaray'da sözleşmesi sona eren futbolcular arasında yer alan Selçuk İnan’ın durumu netleşti. 34 yaşındaki futbolcu 1 yıl daha takımda kalacak. Teknik direktör Fatih Terim ve yönetim kurulunun aldığı ortak karar doğrultusunda Selçuk İnan gelecek sezon takıma hem ağabeylik hem de kaptanlık yapmaya devam edecek.

Sarı kırmızılı yöneticilerin, “Galatasaray’da bir yıl daha kalmanı istiyoruz ancak ücretinde indirim yapman gerekli” dediği tecrübeli futbolcu, “Seve seve, düşünmeden imza atarım” cevabını verdi.

Galatasaray yönetimi, bu sezon 2 milyon 850 bin Euro garanti paraya oynayan Selçuk İnan’a 500 bin Euro garanti ve maç başı ücret teklif etmeye hazırlanıyor.

Bu sezon 35 maçta forma şansı bulan Selçuk, 2 gol atıp, 3 asist yaptı. 2011 yılında Trabzonspor ile sözleşmesinin bitmesinin ardından bedelsiz olarak Galatasaray’a gelen milli futbolcu, burada 5 Süper Lig, 5 Türkiye Kupası, 4 Süper Kupa kazandı.

Haberin Devamı

misli.com iOS ve Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız!

Galatasaray'ın transfer hedefindeki Vedat Muriqi;

BAKMADAN GEÇME!