Galatasaray'da milli yıldız dönüyor!

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda milli yıldız dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 11:44

Sarı-Kırmızılı takımın müzmin sakat oyuncusu önümüzdeki hafta takımla çalışmalara başlayacak.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın bu sezon Bursaspor'dan renklerine kattığı Serdar Aziz, Aralık ayında oynanan Osmanlıspor mücadelesinde sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

4.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında tarnsfer edilen savunma oyuncusunun sağ diz arka çapraz bağında kopma, ön çapraz bağında gerilme ve menisküs yırtığı tespit edilmiş ve sezonu kapattığı açıklanmıştı.

5 AY SONRA ANTRENMANA ÇIKTI
Galatasaray'a transfer olduktan sonra Milli Takım'ın deplasmanda Hırvatistan ile oynadığı maçta menisküsü yırtılan Serdar Aziz, yaklaşık 45 gün formasından uzak kalmıştı.

Yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle Osmanlıspor maçında sakatlanarak sezonu kapatan Serdar Aziz, lig bitmeden dün ilk kez antrenmana çıktı. Serdar Aziz takımla çalısmalara ise önümüzdeki hafta başlayacak.

SAKATLIĞI NEDENİYLE TOPLAMDA 62, GALATASARAY'DA İSE 16 MAÇTA FORMA GİYEMEDİ
Osmanlıspor maçında sakatlanarak sezonu kapatığı belirtilen Galatasaray'ın savunmacısı Serdar Aziz, kariyeri boyunca çok önemli sakatlıklar yaşadı.

Haberin Devamı

Bursaspor'un altyapısından yetişen Serdar Aziz, 2010-2011 sezonundan itibaren as takımda düzenli forma giymeye başlamıştı. O günden bugüne kadar Serdar Aziz, Galatasaray'a transfer oluncaya kadar sakatlık sebebiyle 46 resmi maç kaçırdı.

Milli stoper Galatasaray'da sakatlığından sonra 14 lig maçında yer alamazken 2 kez de Türkiye Kupası maçı kaçırdı. Serdar Aziz sakatlığı nedeniyle toplamda 62, Galatasaray'da ise 16 maçta forma giyemedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!