Galatasaray'da Fatih Terim’e PFDK şoku

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2021 07:00

G.Saray’ın hocası ve yardımcısı Ümit Davala, sinkaflı küfürler nedeniyle sevk edildi. Fatih Terim ve Ümit Davala, 2 ile 5 maç arasında ceza alabilir. İki ismin, Çaykur Rize’ye 4-3 kaybedilen karşılaşmanın son anlarında yaşanan gerginlikte Karadeniz ekibinin sportif direktörü Yılmaz Bal’a yönelik ifadeler kullandıkları belirtildi.

Haberin Devamı

Süper Lig’de son olarak sahasında Çaykur Rize’ye 4-3’lük skorla kaybeden Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim ve yardımcısı Ümit Davala, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi. İki ismin, Rize karşılaşmasının son anlarda yaşanan gerginlik sırasında Karadeniz ekibinin sportif direktörü Yılmaz Bal’a yönelik olarak sinkaflı küfürler ettikleri belirtildi.

Yapılan açıklamada “G.Saray Kulübü teknik sorumlusu Fatih Terim’in Galatasaray Çaykur Rizespor, Süper Lig müsabakasındaki ‘hakareti’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesi uyarınca tedbirli olarak PFDK’ya sevkine, Antrenör Ümit Davala’nın aynı müsabakadaki ‘hakareti’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir” denildi.

Haberin Devamı

2 iLE 5 MAÇ ARASI CEZA

Hem Fatih Terim’in hem de Ümit Davala’nın 2-5 ile maç arasında ceza alabileceği ifade edildi. Aynı karşılaşmada Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal da talimatlara aykırı hareketler nedeniyle Profesyone Futbol Disiplin Kurulu’na gönderidi.

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!