Galatasaray'da Domenec Torrent'ten 3 yıldıza kesik

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda Domenec Torrentten 3 yıldıza kesik
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2022 19:32

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Galatasaray'da Domenec Torrent, tam 3 yıldızı kadroya almadı. 

Haberin Devamı

Nef Stadı'nda lige veda eden Yeni Malatyaspor'u ağırlayan sarı kırmızılılarda İspanyol teknik adamın tercihleri dikkat çekti.

İlk 11 tercihini; Muslera, Omar, Nelsson, Marcao, van Aanholt, Taylan, Berkan, Pulgar, Babel, Kerem ve Halil'den yana kullanan Torrent, 3 ismi ise 21 kişilik kadroya dahil etmedi.

Yeni Malatyaspor karşısında U19 takımından hiçbir genç oyuncuyu maç kadrosuna almayan Torrent; Morutan, Barış Alper ve Mohamed’e de 21 kişilik kadroda yer vermedi.

Karşılaşma öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Fenerbahçe yenilgisinden sonra Galatasaray için ligin bittiğini söyleyenlerin yanlış düşündüğünü belirten Domenec Torrent, "Bütün sezon oynadığımız en önemli maç olacak. Fenerbahçe maçından sonra Galatasaray için lig bitti diyenler var. Kötü oynadı diyenler var. Yanlış düşünce. Taraftarlarımız için, armamıza saygı için sezonu en iyi şekilde bitirmeliyiz." diye konuştu. 

Haberin Devamı

Öte yandan Domenec Torrent'in Morutan, Barış Alper ve Mohamed'e kadroda yer vermemesi sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!