Galatasaray'da bir devrin sonu!

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda bir devrin sonu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2017 11:13

Gelecek sezon Igor Tudor yönetiminde yeni bir yapılanmaya gidecek olan Galatasaray yönetimi, iki stoper transfer edecek. Osmanlıspor’un talip olduğu Hakan Balta, bonservisiyle gönderilecek. Koray Günter’in ise kiralanması planlanıyor.

Haberin Devamı

2007 yılında Manisaspor’dan Galatasaray’a transfer olan Hakan Balta’nın sarı kırmızılı takımdaki serüveni sona eriyor. 34 yaşındaki savunma oyuncusu, sezon sonu takımdan gönderilecek.

Teknik direktör Igor Tudor, yönetimden ısrarla iki yeni stoper isteyince Aurelien Chedjou ile birlikte Hakan Balta’nın da bileti kesildi. Igor Tudor, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve futbol direktörü Cenk Ergün’e sunduğu raporda özellikle hem sağ hem de sol olmak üzere iki stoper istediğini söyledi.

SERDAR, AHMET VE SEMİH KALIYOR
Sezon başında alınan Serdar Aziz ve devre arası transferi Ahmet Çalık ile Semih Kaya ise, yine kadroda tutulacak. Gözden çıkarılan Hakan Balta’ya ise Osmanlıspor talip oldu. Diğer yandan yaşadığı uzun süreli sakatlık sonrasında forma şansı bulamayan Koray Günter’in ise önümüzdeki yıl düzenli olarak görev alıp kendini geliştirebileceği bir kulübe kiralık olarak verilmesi planlanıyor. Öte yandan Galatasaray’ın dünkü idmanında sakatlanan Hakan Balta, Gaziantep kafilesinden çıkarıldı. Hırvat teknik adam, Hakan’ın yerine Koray Günter’i dahil etti.

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!