Galatasaray'da başkanlık seçimi ne zaman? Adaylar belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda başkanlık seçimi ne zaman Adaylar belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2022 20:02

Bu yıl futbolda tarihinin en başarısız sezonunu geçiren Galatasaray’da artık tüm gözler seçimli genel kurula çevrilirken, 2 başkan adayının da odak noktası Florya'daki yapılanma. Göreve aday olan Dursun Özbek de, Eşref Hamamcıoğlu da, futbolda yeniden başarılara ulaşmak adına önemli değişimlere imza atacak. Peki, Galatasaray'da başkanlık seçimi ne zaman?

Haberin Devamı

Galatasaray'da başkanlık seçimi için geri sayım devam ediyor. 30 Nisan'da yapılması planlanan başkanlık seçiminin İstinaf Mahkemesi'nin koyduğu tedbir kararı gereğince iptal edilmesinin ardından, başkanlık seçimi tarihi netlik kazandı. Galatasaray'da gerçekleştirilecek kongre öncesinde başkan adayları Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu listelerini Divan Başkanlığına teslim etti.

SEÇİM NE ZAMAN?

Galatasaray'da 11 Haziran'daki olağanüstü seçimli genel kurula gidecek.

ADAY OLMAYACAK

Başvuruların 20 Mayıs’a kadar süreceği seçim takviminde sarı-kırmızılılar 11 Haziran’da yeni başkanını ve yönetim kurulunu seçecek.

Aday olup olmayacağı merak edilen Burak Elmas’ın, son günlerde camianın önde gelen isimleriyle bir araya gelip seçim gündemiyle ilgili görüşmeler yaptığı bilinirken bu görüşmelerin ardından yakın çevresinin tavsiyesiyle aday olmama kararı aldığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!