Galatasaray'da aranan kan bulundu: Saracchi

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda aranan kan bulundu: Saracchi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2020 08:00

Sarı kırmızılı takımdaki ilk resmi maçına çıkan Saracchi, özellikle sürati ve hücuma yaptığı katkıyla beğeni topladı. 26. dakikada Emre Akbaba’nın attığı golde ortayı yapan Marcelo Saracchi, 15 ikili mücadelenin 10’unu kazandı, 1 şut attı, 4 kez de top kaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Yukatel Denizlispor maçı öncesi en çok merak edilen isim olan Marcelo Saracchi, ilk resmi karşılaşmasında olumlu not aldı.

Özellikle hızı ve hücuma yaptığı katkıyla dikkat çeken Uruguaylı sol bek, 26. dakikada Emre Akbaba’nın attığı golün ortasını vererek galibiyette önemli pay sahibi oldu. Eski takımı RB Leipzig’de uzun süre oynamamış olmasına rağmen son derece fit görünen Saracchi, 90 dakika sahada kaldı ve 84 kez topla buluştu. Uruguaylı futbolcu maç sonrası yaptığı açıklamada, “Bir süredir oynamıyordum. Forma şansı buldukça daha da iyi olacağımı düşünüyorum, kendimi burada çok iyi hissediyorum” diye konuştu.

Sekidika 4 dakika oynadı

Sarı kırmızılıların diğer yeni transferi Jesse Sekidika da son 4 dakikada forma şansı buldu. 5 kez topla buluşan Nijeryalı kanat oyuncusu, 2’si isabetli 3 pas attı, 1 kez orta yaparken, rakipleriyle girdiği 3 ikili mücadeleyi de kaybetti. Ligin ilk yarısını Eskişehirspor’da geçiren Sekidika, dün Galatasaray forması giyince başka bir takıma kiralık gitme durumu ortadan kalktı.

Haberin Devamı

Saracchi ilk maçında ne yaptı?

TOPLA BULUŞMA: 84

PAS: 51
PAS iSABETi: %72.5
ORTA: 7
ASiST: 1
ŞUT PASI: 2
ŞUT: 1
TOP KAPMA: 4 i
İKiLi MÜCADELE: 15/10
PAS ARASI: 4
FAUL: 2
YAPILAN FAUL: 2


Kaybeden tüm iddaa kuponlarına %3'e varan iade sadece Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!