Galatasaray'a Alex Telles piyangosu!

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraya Alex Telles piyangosu
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2020 15:57

Corona virüsünün Avrupa futbolunu etkilemesiyle takımlar gelecek sezon için kadrolarını güçlendirme çalışmalarına başladı. İspanya basınında çıkan habere göre Barcelona, Porto forması giyen Alex Telles'i transfer etmek istiyor. Bu transfer gerçekleşirse Galatasaray, bonservis bedelinin yüzde 10'u kasasına koyacak.

Haberin Devamı

Corona virüsü nedeniyle Avrupa'daki liglerin askıya alınmasıyla birlikte takımlar gelecek sezonun planlamasına başladı. Avrupa'da transferin gözdelerinden olan Alex Telles ile Barcelona flörtü bu yaz netlik kazanabilir. Bu transfer gerçekleşirse, Porto ile yapılan anlaşma gereği satış karının yüzde 10'u Galatasaray'ın kasasına girecek.

Katalan basınından Sport, Barcelona'nın yeni sezonda Alex Telles'i transfer edeceğini yazdı. Habere göre Barcelona, bir dönem Galatasaray forması da giyen Brezilyalı savunma oyuncusu Alex Telles'i kadrosuna katmak istiyor. Porto ile olan sözleşmesi 2021 yılında bitecek olan Telles'in serbest kalma bedeli ise 40 milyon Euro...

Bu transfer gerçekleşirse, Porto ile yapılan anlaşma gereği satış karının yüzde 10'u Galatasaray'ın kasasına girecek. Barcelona,sserbest kalma bedelini ödemesi halinde Galatasaray'ın kasasına bu transferden 4 milyon Euro girecek.

Haberin Devamı

Alex Telles bu sezon çıktığı 40 maçta 8 gol atıp 5 asist yaptı. Brezilyalı futbolcunun adı Chelsea ile de uzun süredir anılıyor.


İlk 100 TL'lik iddaa oyununa 10 TL hediye Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!