Galatasaray üst üste 8. galibiyet için sahada! Gençlerbirliği karşısında iddaa oranı...

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray üst üste 8. galibiyet için sahada Gençlerbirliği karşısında iddaa oranı...
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2020 02:59

Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Gençlerbirliği, TT Stadyumu'nda Galatasaray'a konuk olurken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Canlı Bahis ve daha birçok yeni oyun seçeneğiyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Üstelik ilk 100 TL'lik iddaa oyununa 10 TL hediye!

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

GALATASARAY - GENÇLERBİRLİĞİ

Derbiden zaferle ayrılıp Kadıköy'de Fenerbahçe'yi deviren Galatasaray oldukça moralli.

Ligdeki galibiyet serisi 7 maça çıktı ve sarı-kırmızılılar, Sivasspor ile Beşiktaş öncesi TT Stadyumu'nda hata yapmak istemiyor.

Mario Lemina sakat, Younes Belhanda cezalı. TD Fatih Terim'in derbiyi kazanan kadroyu Belhanda dışında bozması beklenmiyor. Faslı oyuncunun yerine Emre Akbaba'yı izleyeceğiz.

Son 2 Süper Lig maçından 1-0'lık galibiyetlerle ayrılan Gençlerbirliği de moralli...

Ankara Derbisi'nde Ankaragücü engelini Sio'nun golüyle geçtiler ve ligde 10. sıraya yükseldiler.

Forma giydiği son 8 maçta 10 gole katkı (9 gol - 1 asist) veren Bogdan Stancu son antrenmanda sakatlandı ve İstanbul’da takımını yalnız bırakacak.

Haberin Devamı

Kırmızı Kara’da gözler, sezonun ilk maçında orta sahanın ortasında Galatasaray'a karşı iyi bir futbol oynayan Daniel Candeias’ın üzerinde olacak.

CANLI BAHİS'TE ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Bu sezonun ikinci yarısında, geride bıraktığımız 6 haftada en fazla gol atan (16 gol) ve kalesinde en az gol gören (3 gol) takım Galatasaray oldu.

- Son 3 sezonda toplam 8 asisti bulunan Galatasaraylı Ömer Bayram, derbide Donk'un golündeki asistiyle bu sezon şimdiden 9'a ulaştı.

- Hamza Hamzaoğlu, Gençlerbirliği'nin başında 14 Süper Lig maçına çıktı. Kırmızı-siyahlılar bu 14 maçın 12'sinde gol sevinci yaşadı.

- Hamzaoğlu'nun ilk 8 maçı karşılıklı gollerle "2.5 ÜST" biterken, son 6 maçının tamamı "2.5 ALT" bitti ve bu 6 maçın 5'i "KG YOK" oldu.

TEK MAÇ'TA MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu Süper Lig mücadelesini kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih, Galatasaray galibiyeti!

Üyelerin %61'den fazlası sarı-kırmızılıların Gençlerbirliği karşısında 3 puanı hanesine yazdırmasını bekliyor.

%11'lik kesim ise "2.5 ÜST" tercihine yönelmiş durumda...

MİSLİ.COM YORUMCUSU ALİ NACİ KÜÇÜK'ÜN TERCİHİ...

Galatasaray, Kadıköy'de ezeli rakibini de mağlup ederek ligde 7'de 7 yaptı. Fatih Terim'in bu maç öncesi en çok çekindiği nokta takımının konsantrasyon sorunu yaşaması! Nitekim sarı kırmızılı takıma da bu noktada gerekli uyarılarını yaptı. Galatasaray Yönetimi ise taraftar desteğinin artması adına bilet devir sınırlamasını kaldırdı. 

Haberin Devamı

Galatasaray taraftarının da desteği ile gollü bir galibiyete imza atacaktır. "MS1 + 2.5 ÜST" öneriyorum.

Kaybeden tüm iddaa kuponlarına %3'e varan iade sadece Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!


Candeias'ın Rangers günleri... Hearts'a attığı kafa golü unutulmaz!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!