Gündemdeki Galatasaray transfer haberleri | Transferde son gelişmeler

Güncelleme Tarihi:

Gündemdeki Galatasaray transfer haberleri | Transferde son gelişmeler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2018 15:14

Süper Lig'de 2017-2018 sezonun bitmesinin ardından transfer çalışmaları başladı. Gelecek sezonun Şampiyonlar Ligi için iddialı bir ekip kurmak için çalışmalarına hız veren Galatasaray'a gönül veren taraftarlar da takımlarına ait son transfer gelişmelerini araştırıyor. Peki, Galatasaray'ın transfer gündeminde hangi isimler var? Galatasaray kimleri transfer edecek?

Haberin Devamı

Temmuz ayının gelmesiyle birlikte transfer piyasası hareketlenmeye başladı. Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak bitiren Galatasaray'da gelecek sezonda mücadele edecek olan kadrosunu kurma çalışmalarına şimdiden başladı. Nagatomo ve Muğdat Çelik transferlerini bitiren Sarı Kırmızılılar rotasını yeni yıldızlara çevirdi. İşte gündemdeki en son Galatasaray transfer haberleri...

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

Transfer döneminin başlamasıyla birlikte transfer dedikoduları yoğun şekilde konuşulmaya başladı. Her takımın taraftarı gibi Galatasaray taraftarı da kendi takımlarına ait son transfer haberlerini araştırıyor, konu hakkında araştırma yapıyor. İşte, Galatasaray ile alakalı son transfer gelişmeleri...

Trezeguet Galatasaray'da

Galatasaray Kasımpaşa'nın Mısırlı futbolcusu Trezeguet ve kulübü ile her konuda anlaştı. KAP açıklaması yarın ya da Çarşamba günü yapılacak. Galatasaray'da transfer hareketliliği sürüyor. Muğdat Çelik ve Nagatomo transferlerini resmen açıklayan Sarı-Kırmızılı takım  Trezeguet transferini de sonlandırdı. Cimbom Inter'in de devrede olduğu  Trezeguet transferini yarın ya da çarşamba KAP'a bildirecek.

Haberin Devamı

Mısır'ın Dünya Kupası kadrosunda bulunan ve geçen sezona damga vuran isimlerin başında gelen Trezeguet'in sözleşmesindeki küçük detaylar yüzünden resmi açıklama geçikti. 23 yaşındaki kanat oyuncusu ile yıllık 2 milyon Euro'dan 4 yıllık anlaşma sağlandı. Kasımpaşa'nın Anderlecht'ten 2 milyon Euro'ya bonservisini aldığı Trezeguet için Galatasaray kulübüne 5 milyon Euro ödeyecek.

Geçen sezon Kasımpaşa formasıyla 33 maça çıkan yıldız adayı 16 gol, 6 asistlik performans sergilemişti. Bu arada Mısırlı futbolcu Trezeguet'in de yakın çevresine Galatasaray ile anlaştığını söylediği öğrenildi. (Fanatik)

Galatasaray'dan Ahmed Musa'ya teklif

Galatasaray'ın uzun süredir peşinden koştuğu golcü futbolcu Ahmed Musa ile ilgili Nijerya basınından bomba bir haber geldi. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilmek için güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, uzun bir süredir Ahmed Musa'nın peşinden koşuyordu. Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda çok başarılı bir performans sergileyen ancak 3 maçta attığı 2 gole rağmen takımının elenmesine mani olamayan golcü futbolcu ile ilgili bugün Nijerya basınından gündem yaratacak bir iddia geldi.

Haberin Devamı

Nijerya'da yayım yapan today.ng adlı internet sitesinin güvenilir kaynaklara dayandırdığı haberlere göre Cim Bom, yıldız isimle prensipte anlaştı. Bonservisi Leicester City'de olan futbolcu için Galatasaray'ın yıllık 4,5 milyon euroluk bir teklif sunduğunu öne sürdü. Siteye konuşan ve Musa'ya çok yakın olan bir kaynak, özellikle Dünya Kupası'ndan sonra yıldız isme yönelik tekliflerin arttığını söylerken "Bununla birlikte Galatasaray, yıllık 4,5 milyon euro ödemeye hazır." ifadelerini kullandı. (Fanatik)

Aslan'dan ada çıkartması

Muğdat, Donk ve Nagatomo transferlerini bitiren Galatasaray, rotayı İngiltere’ye çevirdi. Sarı- Kırmızılı kulübün yetkilileri bu hafta Ada’ya gidip; Ahmed Musa, Ndiaye ve Denayer için masaya oturacak Hem oyuncuların menacerleriyle hem de kulüplerle görüşecek olan Cim Bom’un hedefi, en az 2 ismin transferini noktalamak. Galatasaray, 3 yıldız konusunda da kiralama formülüyle kapıyı çalacak.

Haberin Devamı

Cim Bom’un şimdi gündeminde 3 yıldız var: Ahmed Musa, Badou Ndiaye ve Jason Denayer. Fatih Terim 3 futbolcu konusunda da oldukça ısrarlı ve uzun süredir görüşmeler sürüyor. Yönetim, transferleri noktalamak için bu hafta İngiltere seferine çıkmayı planlıyor. Burada hem oyuncu menacerleriyle hem de kulüplerle tekrar temas kurulacak. Hedef; 3 isimden en az 2’si ile anlaşmak. Şu ana kadar yapılan görüşmelerde gelinen son nokta ise şöyle...

Orta sahada Fernando’nun yanına düşünülen 1 numaralı isim Badou Ndiaye... Devre arasında Stoke City’ye 16 milyon Euro’ya transfer olan Ndiaye, kulübü küme düştüğü için ayrılacak. İngilizler, kiralama teklifiyle kapıyı çalan Galatasaray’dan 3 milyon Euro talep etmişti. Bu rakamı yüksek bulan Cim Bom, Ada’da yapacağı görüşmelerde rakamı aşağı indirmeye çalışacak. Ndiaye’ye ise gitmeden önce aldığı maaş olan 2 milyon 750 bin Euro önerilecek. Nidaye kariyerine Premier Lig kulüplerinden birinde veya Galatasaray’da devam edeceğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

Şampiyon olan kadroyu korumayı planlayan Fatih hoca, Donk ve Nagatomo ile birlikte mutlaka Denayer’in de takımda kalmasını istemişti. 2 yıldızda işlem tamamlandı ancak Denayer konusu hala çözüme kavuşmadı. Belçikalı stoper Galatasaray’a 3. kez gelmeyi çok istiyor hatta bu konuda kulübü Manchester City’ye baskı yapıyor. Ancak İngilizler, 1 sene sözleşmesi kalan Denayer’i öncelikle satmaya çalışıyor. Gelecek teklifleri bekliyor. Eğer cazip bir öneri sunulmazsa, Galatasaray’ın teklifi değerlendirilecek.

BAKMADAN GEÇME!