Galatasaray Mostafa Mohamed'in bonservisini belirledi! Afrika Kupası sonrası...

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Mostafa Mohamedin bonservisini belirledi Afrika Kupası sonrası...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2022 10:35

Geçtiğimiz günlerde Mısır ekibi Zamalek'ten Mostafa Mohamed'in bonservisini alan Galatasaray, Mısırlı golcünün bonservis bedelini belirledi.

Haberin Devamı

Galatasaray, yıldızları Marcao ve Kerem için 20 milyon Euro'nun altında gelecek teklifleri değerlendirmeyecek. Ara transfer döneminde talibi çıkması beklenen diğer isim ise Afrika Uluslar Kupası'nda boy gösterecek Mostafa Mohamed. Mısır, dünyaca ünlü yıldızı Salah sayesinde turnuvanın favorisi konumunda. Mısır Milli Takımı Teknik Direktörü Queiroz de Mohamed'i, Salah'la birlikte oynatmayı planlıyor.

Yıldız futbolcunun performansını İtalyan kulübü Atalanta ve Fransızlar yakından takip edecek. Turnuva öncesi Mohamed'in bonservisini alan yönetim, toplam 6 milyon dolar yatırım yaptığı 24 yaşındaki Mısırlı 9 numara için yüksek teklifler bekliyor.

Sabah'ın haberine göre; bu sezon ise İtalyan Atalanta 8 milyon euro civarında Mostafa Mohamed için sarı-kırmızılı yönetime sözlü olarak teklifte bulunmuştu. Galatasaray Yönetimi, Afrika Uluslar Kupası'nda parlamasını beklediği Mostafa Mohamed'i 10 milyon euro'dan aşağıya kesinlikle satmayı düşünmüyor.

Haberin Devamı

Mohamed sezon başında Fransa Ligue 1 ekibi Bordeaux'un kapısından dönmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!