Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2018 15:16

Spor Toto Süper Lig'de 29. haftanın sonucu en çok merak edilen maçında Galatasaray ve Medipol Başakşehir karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda 3 puan kaybeden Fatih Terim'in öğrencileri, Başakşehir karşısında 3 puanın sahibi olmak için mücadele edecek. Öte yandan Başakşehir ise Galatasaray'dan puan alarak şampiyonluk yarışından önemli bir avantaj yakalamak istiyor. Önemli mücadelenin hangi kanalda yayınlanacağını ve saat kaçta başlayacağını araştıran taraftarlar, sorularının yanıtını internette soruşturuyor. Peki Galatasaray Medipol Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

Zirve mücadelesinin hız kesmeden sürdüğü Süper Lig'de 29. hafta oynanan maçlarla devam ediyor. Bu haftanın en kritik maçı Galatasaray kendi sahasından şampiyonluk yolundaki en büyük rakiplerinden Medipol Başakşehir'le karşılaşacak. Futbolseverler de maç saatinin yaklaşmasıyla bu önemli müsabakanın hangi kanalda yayınlanacağını ve saat kaçta oynanacağını sorgulamaya başladı. Peki, Galatasaray Medipol Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte bu kritik maç hakkında tüm detaylar...

Galatasaray ile Medipol Başakşehir 20. randevuda. Geride kalan lig maçlarından 9'unu sarı-kırmızılılar, 6'sını turuncu-lacivertliler kazandı. Medipol Başakşehir, rakibiyle yaptığı son 7 lig maçında bir kez yenildi - Galatasaray, ev sahibi olduğu maçlarda rakibine bir kez mağlup oldu. Galatasaray ile Medipol Başakşehir, Süper Lig'de yarın 20. kez karşı karşıya gelecek. Eski adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 2007-2008 sezonunda ilk kez Süper Lig'de yer almasıyla başlayan rekabette geride kalan 19 maçtan 9'unu Galatasaray, 6'sını Medipol Başakşehir kazandı, 4'ü de berabere sonuçlandı.

Haberin Devamı

Rekabetteki son 4 maçı kazanamayan Galatasaray'ın 32 golüne, son 3 randevudan galibiyetle ayrılan Medipol Başakşehir 31 golle cevap verdi. Sezonun ilk yarısında 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan müsabakayı Medipol Başakşehir 5-1 kazandı.

Galatasaray Medipol Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Medipol Başakşehir maçı 15 Nisan Pazar günü saat 19:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray'ın sahasındaki maçlar

Galatasaray, ev sahibi olduğu lig maçlarında rakibine sadece bir kez yenildi, 4 galibiyet aldı, 4 kez berabere kaldı. Evinde rakibini son 3 maçta yenemeyen sarı-kırmızılılar, 2 kez berabere kaldı, geçen sezon 2-1'lik skorla mağlup oldu. Sarı-kırmızılılar sahasındaki 9 maçta 20 gol attı, kalesinde 12 gol gördü.

Galatasaray, son 7 maçta bir kez kazandı

Galatasaray, turuncu-lacivertli takımla ligde yaptığı son 7 maçta sadece bir kez galip gelebildi. İki takım arasında ligdeki son 7 müsabakadan 2'si berabere bitti, Medipol Başakşehir 4, Galatasaray bir kez 3 puana ulaştı.

Haberin Devamı

Adebayor, Galatasaray'a karşı kendi rekorunun peşinde

Togolu yıldız, ligde 6 gol attığı sarı-kırmızılı ekibin filelerini bir kez daha havalandırırsa kariyerinde en çok gol attığı takımlar sıralamasında Galatasaray, Aston Villa ile ilk sırada olacak

Medipol Başakşehir'in yıldız oyuncusu Emmanuel Adebayor, yarınki rakipleri Galatasaray'a karşı 1 gol daha atarsa kariyerindeki lig maçları dikkate alındığında Aston Villa ile en çok skor ürettiği takım sarı-kırmızılılar olacak. Fransa, İngiltere, İspanya ve Türkiye'de toplam 8 farklı kulüpte top koşturan Adebayor, bugüne kadar ligde en fazla golü Aston Villa ağlarına gönderdi. Aston Villa filelerini 7 kez havalandıran Togolu yıldız, Galatasaray, Newcastle United, Blackburn Rovers, Tottenham ve Derby County ağlarını ise toplam 6 kez sarstı. Adebayor, ligde Galatasaray'a 1 gol daha atarsa en çok gol attığı takım sıralamasında sarı-kırmızılılar, Aston Villa ile birlikte ilk sıraya yükselecek. Adebayor, 2 ve üzeri gol atması durumunda ise en çok gol attığı takım sıralamasında Galatasaray tek başına ilk sıraya çıkacak.

İki maçta 6 gol

Medipol Başakşehir'e 2016-2017 sezonunun devre arasında transfer olan Togolu yıldız, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında turuncu-lacivertli ekibin sahasında, Galatasaray'ı 4-0 mağlup ettiği maçta 3 kez gol sevinci yaşamıştı. Deneyimli futbolcu, bu sezonun ilk yarısında yine turuncu-lacivertli ekibin sahasında 5-1 kazandığı mücadelede de 3 kez fileleri havalandırmıştı. Adebayor, bu hafta oynanacak maçla birlikte Türk Telekom Stadı'nda da ilk kez sahaya çıkmış olacak. Yıldız futbolcu, Galatasaray karşısındaki performansına benzer bir durumu Arsenal formasıyla Derby County'ye karşı yaşamıştı. Adebayor, Derby'ye karşı oynadığı 2 maçta da hat-trick yapmayı başarmıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!