Galatasaray Kasımpaşa maçı ertelenecek mi? Karşılaşmanın saat değişikliği gündemde

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Kasımpaşa maçı ertelenecek mi Karşılaşmanın saat değişikliği gündemde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2021 10:48

Süper Lig'in 25'inci Hafta mücadelesinde Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı konuk edeceği karşılaşma için yeni bir gelişme gündeme geldi. Hafta sonu yoğunluğunu arttırması beklenen kar yağışı dolayısıyla Galatasaray ve Kasımpaşa kulüp yöneticileri, TFF'ye başvuruda bulunarak karşılaşmanın saat ya da tarihinin değiştirilmesini teklif edecek. Peki, Galatasaray Kasımpaşa maçının yeni saati kaç olacak veya ne zamana ertelenecek? İşte, merak edilen o bilgiler

Haberin Devamı

Galatasaray Kasımpaşa maçının 14 Şubat Pazar günü saat 19.00'da oynanacak olması ve o saatlerde yoğun kar yağışı beklentisinin bulunması dolayısıyla Galatasaray ve Kasımpaşa kulüpleri ortak bir karar aldı. Karar neticesinde TFF'ye başvuruda bulunacak olan kulüpler, maç saatinin değişmesini talep edecek.

Kasımpaşa Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Saraç, AA muhabirine yaptığı açıklamada konuyla ilgili Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın kendisini aradığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Abdurrahim Bey beni aradı. Federasyonun da uygun görmesi halinde maçın 19.00'da değil de 16.00'da oynanması konusunda görüşümüzü istedi. Kasımpaşa Kulübü olarak bu haklı, gayet makul ve doğru isteklerine olumlu yaklaşacağımızı kendilerine bildirdik. Pazar günü o saatlerde çok yoğun kar yağışı bekleniyor. Yarıda kalma ve erteleme durumunu göz önünde bulundurarak 'maçı erkene alalım' diyorlar. Biz de 'olur' dedik. Bu çerçevede federasyona müracaat edeceklerini düşünüyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!