Son Dakika: Galatasaray Halil Dervişoğlu'nu Fenerbahçe’ye kaptırmadı! Gece yarısı KAP geldi ve sözleşme detayları...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2021 07:00

Transferi KAP’a bildiren Galatasaray, milli futbolcu Halil Dervişoğlu'nu 1 yıllığına kiraladı. Halil Dervişoğlu için devreye giren Fenerbahçe ise önemli aşama kaydetti ancak oyuncu Galatasaray’ı tercih etti. Filmleri aratmayacak transfer savaşı sonrasında imzanın maliyeti ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Spor Servisi / Ali Naci KÜÇÜK - Galatasaray geçen sezonun ikinci yarısında kiralık oynattığı Halil Dervişoğlu’nun performansından memnun kalırken, sarı kırmızılı yönetim Fenerbahçe’nin son anda devreye girmesine rağmen transferi bitirmeyi başardı. Dervişoğlu, bugün sabaha karşı İstanbul’a geldi.

MALİYETİ BELLİ OLDU

Galatasaray, 1 yıllığına yeniden kiraladığı 21 yaşındaki forvet oyuncusu için Brentford Kulübü’ne 1.5 milyon Euro kira bedeli ödeyecek. Oyuncunun satın alma opsiyonu ise 7 milyon Euro. Milli futbolcunun Galatasaray’ı tercih ettiği ifade edildi.

KAP BİLDİRİMİ GELDİ

Galatasaray Kulübü, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamayla Halil İbrahim Dervişoğlu'nun transferi konusunda görüşmelerin başladığını duyurdu.

İŞTE O BİLDİRİM

Profesyonel Futbolcu Halil İbrahim Dervişoğlu ve Kulübü Brentford F.C. Limited ile oyuncunun 2021-2022 sezonu sonuna  kadar geçici transferi ve ön alım hakkı konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

Haberin Devamı

Son Dakika: Galatasaray Halil Dervişoğlunu Fenerbahçe’ye kaptırmadı Gece yarısı KAP geldi ve sözleşme detayları...

İSTANBUL'DA İLK SÖZLERİ

Galatasaray ile anlaşmaya varan Halil Dervişoğlu, İstanbul Havalimanı'nda basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Dervişoğlu, "Çok mutluyum. İnşallah 1 sezon daha Galatasaray'da geçireceğim. Ailecek çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

ALİ KOÇ'TAN HALİL İTİRAFI

Nitekim F.Bahçe Başkanı Ali Koç da bu konuda açıklamalarda bulunurken, “Halil geleceği parlak bir oyuncu. Bu konu bize getirildi. Hocamız ‘Olabilir’ dedi. FFP yüzünden şartlar oluşmadı.

Halil Dervişoğlu, ‘Bonservisimi alırsanız, F.Bahçe’de oynamak isterim’ dedi. Kiralık olarak gelecekse de G.Saray’a gitmenin daha doğru olacağını söyledi” ifadelerini kullandı.

Geride kalan sezonun ikinci yarısında da Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen 21 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de çıktığı 12 maçta 3 gole imza atmıştı.

Haberin Devamı

Hemen Misli.com'a üye ol, ilk 100 TL'lik kuponuna 100 TL hediye! Yeni üyelere özel...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!