Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde sürpriz seyirci! Endonezyalı kulüp sahibi bir milyarder...

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde sürpriz seyirci Endonezyalı kulüp sahibi bir milyarder...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2021 11:40

Pazar akşamı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmayı Ned Stadyumu'nda sürpriz bir isim de takip etti. Endonezyalı milyarder Gilang Widya Pramana, %100 kapasiteyle oynanan derbiyi yerinde izledi.

Haberin Devamı

Endonezyalı milyarder Gilang Widya Pramana, Galatasaray - Fenerbahçe derbisini eşiyle birlikte Nef Stadyumu'ndan takip etti. 1.7 milyon takipçili Instagram hesabından derbiden paylaşımlar yapan Pramana, atmosferden çok etkilendiğini ve Endonezya'daki maçlarda da %100 kapasitenin uygulanmasını dilediğini ifade etti.

Gilang Widya Pramana'nın derbiyle ilgili yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

Avrupa'daki futbol atmosferi çok farklı. Maç sırasında ayakta durmak zorunda kaldık çünkü taraftarlar oturmak istemedi. Otursaydık maçı izleyemeyecektik. İstanbul Derbisi, Galatasaray taraftarıyla %100 dolu şekilde oynandı. Maçın tansiyonu çok yüksekti. Fenerbahçeli bir futbolcu topu aldığı anda tribünlerden ıslıklama ve hakaret sesleri çıkıyordu. Ama yeniden futbolun draması kendisini gösterdi ve konuk ekip son dakika golüyle galibiyeti almayı başardı.

Haberin Devamı

Türkiye'de taraftarlar stadyumları %100 kapasiteyle doldurabiliyor. Derbide 60 bin bilet satılmıştı. Maça girerken çift aşı zorunluluğu vardı. Umarım Endonezya futbolunda da bu şeklide bir karar alınır ve futbol endüstrisi gelişmeye devam eder.

ENDONEZYA'DA KULÜP SAHİBİ

Milyarder Gilang Widya Pramana, Endonezya'nın büyük kulüplerinden Arema FC'nin sahibi ve aynı zamanda başkanı. 1987 yılında kurulan Arema FC, 2016/17 ve 2018/19 sezonlarında şampiyonluk yaşadı. Şu anda da 13 haftası geride kalan Endonezya 1. Ligi'nde 3. sırada yer alıyor.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde sürpriz seyirci Endonezyalı kulüp sahibi bir milyarder...

BAKMADAN GEÇME!