Galatasaray Beşiktaş derbisi iptal mi edildi? Galatasaray Beşiktaş maçı seyircisiz mi oynanacak?

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Beşiktaş derbisi iptal mi edildi Galatasaray Beşiktaş maçı seyircisiz mi oynanacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2020 20:24

Türkiye'nin gündeminde yer edinen corona virüsü nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, spor müsabakaları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamanın ardından, bu hafta oynanacak olan Galatasay Beşiktaş derbisi maçının iptal olup olmadığı taraftarlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Galatasaray Beşiktaş derbisi iptal mi edildi? Galatasaray Beşiktaş maçı seyircisiz mi oynanacak? İşte, Galatasaray Beşiktaş derbi maçı ile ilgili ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Corona virüsü nedeniyle alınan önemler çerçevesinde spor müsabakaları ile de karar açıklandı. Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak olan Galatasaray Beşiktaş derbisinin ertelenip ertelenmeyeceği Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın açıklamasının ardından gündeme geldi. Kalın, Süper Lig’in 32’nci haftasında kadar, TFF 1’inci Lig’de ise 34’üncü haftaya kadar maçların seyircisiz oynanacağını duyurdu. Peki, Galatasaray Beşiktaş derbisi iptal mi? İşte, o konu hakkında bazı detaylar.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ DERBİSİ İPTAL Mİ?

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, nisan ayı sonuna kadar tüm spor müsabakalarının seyircisiz olarak oynanacağını açıkladı.

Bu açıklamayla beraber Süper Lig’de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Trabzonspor - Başakşehir, Galatasaray - Beşiktaş, Medipol Başakşehir - Galatasaray ve Galatasaray - Trabzonspor müsabakalarının seyircisiz olarak oynanacağı kesinleşmiş oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!