Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz açıkladı! 'Fatih Terim ile 33 yıl...'

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2021 15:32

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz, Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulunurken aralarında bir sorun olmadığını ve Terim'in sözleşmesinin sezon sonunda bitmediğini söyledi.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GS TV'de yaptığı açıklamalarda Fatih Terim'in geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Cengiz, Fatih Terim'in sözleşmesinin devam ettiğini ve 33 yıl kalması halinde bile bu 33 senenin tamamını Fatih Terim ile geçirebileceğini belirtti.

''SEZON SONU BİTMİYOR, DEVAM EDİYOR''

Fatih Terim hakkında konuşan Mustafa Cengiz, ''Fatih Terim ile sözleşmeyi biz 2+3 yaptık. Sezon sonu bitmiyor. Opsiyon devam ediyor. Biz bu mukaveleyi beraber yaptık. Otomatik kalkan veya biten bir mukavele yok. O andaki adrenalinle bunu söyledi. Buna saygı duyarım. Kavgada yumruk saymam. Ben hocamla devam etmek isterim. 33 sene kalayım, hepsinde onunla devam ederim. Hocamızın kulübümüze yaptığını inkar eder çarpılır. Yönetim süremiz bu sezon sonu bittiği için bu şekilde olmasını istedik. Bizden sonra başka bir yönetim gelip iptal ederse biter sözleşme.'' sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz açıkladı Fatih Terim ile 33 yıl...

FATİH TERİM NE DEMİŞTİ?

Fatih Terim, Yeni Malatyaspor ile oynanan Türkiye Kupası maçının ardından sözleşmesinin Mayıs'ta bittiğini söylemiş ve şu ifadeleri kullanmıştı;

''Ben burada kişilere, gruplara değil. Galatasaray'a sözüm var. Galatasaray'a emeğim var. O sözüm de Galatasaray'a. Zaten mayıs ayında hem sözüm hem kontratım bitiyor. Bu mayısta. Onun için sözüm sözdür. Sözümde durmaya devam edeceğim. O yüzden 'Canımız sağ olsun. Canınınız sağ olsun' demek herhalde en doğrusu''

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" SADECE Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!