Galatasaray başkan adayı 'Anlaştık' demişti... Ralf Rangnick'in yeni adresi belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray başkan adayı Anlaştık demişti... Ralf Rangnickin yeni adresi belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2021 14:54

Galatasaray Başkan Adayı İbrahim Özdemir'in seçim öncesi anlaştıklarını söylediği ancak başkan seçilememesi nedeniyle göreve başlaması suya düşen Alman futbol adamı Ralf Rangnick'in yeni adresi belli oldu. Rangnick, Rusya'nın köklü ekibiyle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber - Dünya futbolunun önde gelen futbol akıllarından olan ve son olarak RB Leipzig'de futbol direktörü görevinde bulunan Ralf Rangnick'in yeni adresi belli oldu.

Bir dönem ismi Türk takımlarıyla da anılan ve Galatasaray Başkan Adayı İbrahim Özdemir'in seçim öncesi anlaştıklarını iddia ettiği Alman futbol adamının yeni rotası Rusya oldu.

Rusya'nın köklü kulüplerinden Lokomotiv Moskova, Ralf Rangnick'in kulübün futbol gelişim direktörlüğüne getirildiğini ve 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada Rangnick'in yeni görevinin, kulüp başkanı Alexander Plutnik tarafından oyuncular, teknik ekip ve yönetim kuruluyla yaptığı toplantıda duyurulduğu belirtildi.

Alman futbol adamının stratejik planlama, spor ve futbol gelişimi, altyapıdan A takıma tüm takımların paralel çalışması ve futbol akademisini de içine alan tüm projelerden sorumlu olduğu aktarıldı. Rangnick'in profesyonel ve uzman bir ekiple çalışacağı ifade edildi.

BAKMADAN GEÇME!