Galatasaray, Barcelona maçıyla kasayı dolduracak! Hedef 2 milyon Euro

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray, Barcelona maçıyla kasayı dolduracak Hedef 2 milyon Euro
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2022 07:00

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Barcelona'yı konuk edecek olan Galatasaray; bilet, loca ve lisanslı ürün satış gelirleriyle kasasını dolduracak.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Barcelona-Galatasaray maçı 0-0 bitse de kazanan aslında Galatasaray oldu...

17 Mart’ta İstanbul’da oynanacak rövanş maçında 52 bin kişilik stat tamamen dolacak. Galatasaray Kulübü; bilet, loca ve lisanslı ürün satış gelirleriyle kasasını dolduracak. Perşembe günü hedef 2 milyon Euro düzeyinde ciro yakalamak.

YILDIZLARA TAKiP 

Barcelona maçını Inter, Lyon, Wolfsburg, Sevilla, Roma ve Napoli kulüplerinin scout’ları da izledi. Hedefte ise Kerem Aktürkoğlu, Marcao ve Victor Nelsson vardı. Galatasaray’ın toplam 40 milyon Euro bonservis geliri beklediği üç futbolcu için teklifler almasına arttı.

BEŞİKTAŞ'A TEPKİ

Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisi Nihat Kırmızı, Beşiktaş'ın derbiyi ertelemek istememesine tepki gösterdi. Beyaz TV'ye konuşan Nihat Kırmızı; "Beşiktaş, maçı oynamak için neden bu kadar diretiyor anlamıyorum. Biraz empati yapsınlar. Geçmiş dönemde maçları ertelenmemiş ve zarar görmüşler. Neden bizim de zarar görmemizi istiyorlar? Bu bir kan davası mı? Kar, Nef Stadyumuna da, Olimpiyat Stadına da, Vodafone’a da yağıyor. Yine de Beşiktaş’ın teklifini değerlendireceğiz. Oyuncularım o kadar formda ki her gün maç olsa yine başarıyla oynarlar." dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bugünkü antrenman sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada; "Galatasaray'ı davet ettik. Barcelona maçını burada oynayabilirler. Zemini mazeret göstermelerine gerek yok. Eğer hava şartları o gün yönetmeliklerde yazılı gibiyse kabul edilir ama diğer türlü spekülasyonlara neden olur. Kurallara uygun devam etmek herkes açısından daha selametli olacaktır." demişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!