Galatasaray 2-0 Diosgyor

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray 2-0 Diosgyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2017 17:42

Galatasaray yeni sezon öncesi ikinci hazırlık maçını Macaristan'ın Diosgyor takımı ile karşı karşıya geldi. Mücadelede sarı-kırmızılılar buldukları iki penaltıyı gole çevirerek maçtan 2-0 üstün ayrıldılar. Yeni transfer Belhanda ve Eren Derdiyok mücadelede sakatlandı.

Haberin Devamı

Galatasaray sezon öncesi ikinci hazırlık maçını Macaristan ekibi Diosgyor ile oynadı. Sarı-kırmızılılar mücadeleyi penaltıdan vuldukları iki gol ile 2-0 kazandı.

Sarı-kırmızılı takım ilk yarıda Younes Belhanda'nın golüyle 1-0 öne geçti. Yıldız oyuncu ilk yarının ortasında sakatlandı. 43. dakikada oyundan alınan Faslı yıldız, yerine Yasin Öztekin'e bıraktı.

İlk yarı 1-0 Galatasaray üstünlüğüyle geçilirken, ikinci devrede yine bir penaltı kazandı sarı-kırmızılı takım. Eren Derdiyok'un golü maçın skorunu tayin etti. 

Cimbom'da Eren Derdiyok da 63. dakiakda sakatlanarak yerini Eren Derdiyok'a bıraktı. Sarı-kırmızılılar iki hazırlık maçını da gol yemeden kazanmış oldu. 

Galatasaray 2-0 Diosgyor

Haberin Devamı

10 NUMARA BELHANDA'YA

Galatasaray'da, takımdan ayrılması gündemde olan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in taşıdığı 10 numaralı forma, yeni transfer Younes Belhanda'ya verildi.

Galatasaray'ın Slovakya kampında yer almayan ve UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İsveç ekibi Östersunds ile yapılacak maçlar için UEFA'ya verilen geçici listede de adı bulunmayan Hollandalı futbolcunun, sarı-kırmızılı takımda uzun süre taşıdığı 10 numaralı formanın yeni sahibi Belhanda oldu.

Faslı futbolcu, Galatasaray'ın Macaristan 1. Lig ekiplerinden Györ ile oynadığı hazırlık maçına 10 numaralı formayla çıktı.

Aynı zamanda takımın ikinci kaptanı olan Wesley Sneijder'in durumu netlik kazanana kadar ikinci kaptanlığı da kaleci Fernando Muslera yapacak.

Sarı-kırmızılı takımın birinci kaptanı Selçuk İnan'ın kadrosunda bulunmadığı Györ maçında kaptanlık pazubandını Muslera taşıdı.

Eren: Bu sene Galatasaray formasını kazanmak istiyor. Son derece aç, mücadele gücü ve hırsı yüksek idi. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı.Eren: Bu sene Galatasaray formasını kazanmak istiyor. Son derece aç, mücadele gücü ve hırsı yüksek idi. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı.

Haberin Devamı

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Galatasaray maça tempolu başladı. Sarı-kırmızılılar rakibe yoğun pres yapıyor ve kısa paslarla hücuma çıkmaya çalışıyor.

13' Belhanda'nın adrese teslim ortasında Eren Derdiyok kafa vutruşu yaptı. Top direğin yanından dışarıya gitti.

16' Galatasaray bastırmaya devam ediyor. Garry Rodrigues müsait pozisyonda topu dışarıya vurdu.

 23' Diosgyor takımı önemli bir gol fırsatı yakaladı. Ceza sahasında yaşanan karambolde boş kaleye giden topa Ahmet Çalık duvar oldu ve tehlike savuşturuldu.

28' Yeni transfer Younnes Belhanda sakatlandı. Sağlık gorevlilerinin müdahalesinin ardından yıldız oyuncu sahaya girdi.

35' Galatasaray Belhanda'nın penaltı golüyle 1-0 öne geçiyor.

Haberin Devamı

43' Belhanda sakatlandı. Yerine Yasin Öztekin girdi.

45' İlk yarı Galatasaray'ın 1-0 üstünllüğü ile son buldu...

63' Eren Derdiyok sakatlandı! Gomis oyunda...

75' Tolga Ciğerci'nin uzaktan vuruşu dışarıya gitti...

83' Galatasaray'da kazanılan ikinci penaltıyı Eren Derdiyok gole çevirerek maçın skorunu tayin etti: 2-0

BAKMADAN GEÇME!