G.Saray'a son dakika şoku! 2 gol, 1 penaltı, 1 kırmızı kart

Güncelleme Tarihi:

G.Saraya son dakika şoku 2 gol, 1 penaltı, 1 kırmızı kart
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2018 19:19

Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta açılış maçında Galatasaray ile Atiker Konyaspor 1-1 berabere kaldı. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan ve karşılıklı ataklara sahne olan maçta ilk yarı golsüz tamamlandı. İkinci yarıda ise Uğur Demirok'un 69. dakikada yaptığı ters vuruşla meşin yuvarlak Konyaspor ağları ile buluştu ve G.Saray 1-0 öne geçti. 87. dakikada Serdar Aziz ile rakip arasındaki pozisyon sonrası Serdar Aziz'e kırmızı kart çıktı. Pozisyonu penaltı olarak değerlendiren Hüseyin Göçek VAR incelemesi sonrası penaltı kararı değiştirmedi. Serdar Aziz, Beşiktaş derbisinde cezalı konumda olacağı için forma giyemeyecek. Öte Skubic'in 90. dakikada penaltıdan attığı golle skora denge gelirken karşılaşma 1-1 tamamlandı. Bu sonucun ardından taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı. Galatasaray puanını 26'ya Konyaspor ise 17'e yükseltti.

Haberin Devamı

STAT: Türk Telekom
HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Mehmet Cem Hanoğlu, Erdem Bayık
GALATASARAY: Muslera - Serdar Aziz, Maicon, Ozan Kabak, Mariano, Fernando (Dk. 81 Celil Yüksel), Selçuk İnan (Dk. 66 Muğdat Çelik), Feghouli, Ömer Bayram, Onyekuru, Eren Derdiyok
ATİKER KONYASPOR: Serkan Kırıntılı - Skubic, Diagne, Uğur Demirok, Ferhat Öztorun (Dk. 80 Hadziahmetovic), Jonsson (Dk. 72 Fofana), Jevtovic, Milosevic, Traore, Ömer Ali Şahiner, Jahovic (Dk. 72 Yatabare)
GOLLER: Dk. 69 (KK) Uğur Demirok (Galatasaray) - Dk. 90 (P) Skubic (Atiker Konyaspor)
KIRMIZI KART: Dk. 87 Serdar Aziz (Galatasaray)
SARI KARTLAR: Ozan Kabak (Galatasaray) - Traore - Serkan Kırıntılı, Hadziahmetovic (Atiker Konyaspor)

G.Saraya son dakika şoku 2 gol, 1 penaltı, 1 kırmızı kart

NOTLAR:

Haberin Devamı

Gs TV'de Konyaspor maçına yönelik hazırlanan VTR'de Gomis'in golüne yer verilmemesi sosyal medyada tepki gördü. Konyaspor ile oynanan maçta Gomis'in attığı ilk gol yayınlanmayıp Sinan'ın galibiyeti getiren golünün yayınlanması eleştirilere neden oldu. GS TV'nin Gomis'i sansürlediğine dair yorumlar yapıldı.

PFDK'dan aldığı 10 maçlık ceza nedeniyle yedek kulübesinde yer alamayan Fatih Terim, stada takım otobüsüyle geldi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Protokol kapısından giriş yaparak Türk Telekom Stadyumu'nda karşılaşmayı izleyeceği locaya çıktı. Tecrübeli teknik adam maçı locada takip etti.

KOCAMAN'A ISLIK!

Atiker Konyaspor'un başında ilk maçına çıkan Teknik Direktör Aykut Kocaman'a tepki. Karşılaşma öncesinde esame listeleri okunurken Galatasaray tribünleri Aykut Kocaman'ı ıslıkları ile protesto etti.

3-5-2'YE DEVAM...

Eksik ve cezalı oyuncularının çokluğu nedeniyle Kayseri deplasmanında takımını 3-5-2 sistemi ile sahaya süren Teknik Direktör Fatih Terim, beklendiği gibi oyun dizilişinde değişikliğe gitmedi.

Tecrübeli teknik adam, Atiker Konyaspor maçında Serdar, Ozan ve Maicon'u aynı anda sahaya sürdü. Belhanda'nın sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta Teknik Direktör Fatih Terim, merkezde-10 numara pozisyonunda Feghouli'ye görev verdi.

Haberin Devamı

MUSTAFA CENGİZ, GALATASARAYLILAR CEMİYETİ'NDE İZLEDİ

Fenerbahçe derbisinin ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK'dan hak mahrumiyeti cezası alan Mustafa Cengiz, karşılaşmayı statta izleyemedi. Galatasaray Başkanı Cengiz, Konyaspor karşılaşmasını Levent'teki Galatasaraylılar Cemiyeti'nde kulüp üyeleri ile birlikte izledi.

EREN DERDİYOK VE FERNANDO 34 GÜN SONRA SAHADA!

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Eren Derdiyok ve Fernando dünkü karşılaşmada görev aldı. Son olarak 19 Ekim'de oynanan Bursaspor maçında forma giyen Fernando ve Eren Derdiyok 34 gün sonra süre aldı. Schalke karşılaşmasında akciğerinden rahatsızlanan Nagatomo da, riske atılmayıp 90 dakikaya yedek kulübesinde başladı.

Haberin Devamı

TERİM-ŞAŞ LOCADA

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile yardımcı antrenör Hasan Şaş, PFDK'nin verdiği men cezaları nedeniyle Atiker Konyaspor mücadelesini tribündeki locadan takip etti. Takımın başında sahaya yardımcı antrenörler Levent Şahin ve Ümit Davala çıkarken taraftarlar uzun süre Fatih Terim için "İmparator" tezahüratı yaptı. Terim, locadan taraftarları selamladı.

MUSLERA'DAN 3. DALYA

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Muslera, dünkü mücadelede Sarı-Kırmızılı formayı 300. kez giydi. Uruguaylı eldiven, Galatasaray'da en fazla maça çıkan ve en çok kupa kazanan yabancı oyuncu konumunda bulunuyor.

18 KİŞİLİK LİSTE

Galatasaray, Ndiaye, Donk, Rodrigues'in cezalı, Emre Akbaba, Sinan, Belhanda'nın da sakatlıkları nedeniyle 21 kişilik maç listesini tamamlayamadı. Sarı-Kırmızılılar esame listesine futbolcu yazabildi.

Haberin Devamı

G.Saraya son dakika şoku 2 gol, 1 penaltı, 1 kırmızı kart

Galatasaray-Atiker Konyaspor maçı öncesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nce Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan Atlı Birlik Grup Amirliği polisleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. 

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

G.Saraya son dakika şoku 2 gol, 1 penaltı, 1 kırmızı kart

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!