Furkan Korkmaz: 'O 2 top kaybı...'

Güncelleme Tarihi:

Furkan Korkmaz: O 2 top kaybı...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2018 14:33

Philadelphia 76’ers’te oynayan temsilcimiz Furkan Korkmaz, Brooklyn Nets maçı sonrası konuştu.

Haberin Devamı

Maçın sonların alçak post’ta Ben Simmons’u topla buluşturmak isterken yaptığı 2 top kaybı hakkında gelen soruya Furkan Korkmaz:

“Maç bittikten hemen sonra soyunma odasına girip o pozisyonları izlemek istedim. O 2 pozisyon maçın en kritik yerlerinde geldi. Daha iyi, daha sert bir pas atabilirdim diye düşünüyorum ama bazen bu tarz şeyler olabiliyor. Bunun üzerinde çalışmalıyım. Bazen maçta konsantrasyonunuzu kaybedebiliyorsunuz… Dediğim gibi daha iyi bir pas atabilirdim ama orada iyi bir iletişim kuramadık. Belki o pası birkaç saniye sonra atmalıydım, bilmiyorum. Görüntüleri tekrar tekrar izleyeceğim. Bunu bir daha yapmak istemiyorum. Genelde pozisyonları eve gittikten sonra izlerim ama bu kez farklıydı. Çünkü kendimi suçlu hissediyordum.”

Genel olarak kendi performansı hakkında ise şunları söyledi: “Kendi üzerime düşen görevi en iyi şekilde yapıp harika bir maç çıkardığımı düşünüyorum. Takımın, teknik ekibin ve oyuncuların beklentilerini biliyorum. Fakat maçı kaybettik. Sondaki 2 top kaybı benim canımı hala sıkıyor.”

Haberin Devamı

İlk 5 çıkma ve benchten gelme arasındaki fark için: “Çok heyecanlıydım çünkü bu benim ilk 5 çıkacağım ilk maç olacaktı. Daha farklı hissettim. İyi yaptığım şeyleri yapmaya devam etmem gerekiyor.”

NBA kariyerinde ilk kez ilk 5 çıkan Furkan maçı 18 sayı, 3 ribaunt, 6 asist ve 3 top çalma ile bitirdi. (Eurohoops)

Günün en popüler basketbol/iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!