Francisco Trincao'nun pahalı oyuncağı İspanya'da gündem oldu!

Güncelleme Tarihi:

Francisco Trincaonun pahalı oyuncağı İspanyada gündem oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2021 11:23

Barcelona forması giyen 21 yaşındaki Francisco Trincao, Real Betis deplasmanında attığı galibiyet golünün ardından kendisini 240 bin sterlin değerindeki lüks spor araçla ödüllendirdi.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haberler | La Liga ekiplerinden Barcelona forması Francisco Trincao, Real Betis maçında Katalan devine galibiyeti getiren golünü kutlamak için kendisine Lamborghini Huracan marka lüks bir spor araba aldı.

Real Betis deplasmanında 87. dakikada attığı golle 3-2'lik galibiyette önemli rol oynayan 21 yaşındaki genç futbolcu, kendisini 240 bin sterlin değerindeki Lamborghini Huracan ile ödüllendirdi.

Francisco Trincao'nun yeni oyuncağını resmi Instagram hesabından paylaşan galeri, "Barceloan forması giyen Trincao için olağanüstü Lamborghini Huracan EVO'nun özel teslimatını gerçekleştirdik. Arabanın keyfini çıkar, bize duyduğun güven için teşekkürler." notunu düştü.

Bu sezon süre aldığı 27 maçta yalnızca 1 gol ve 1 asisti bulunan Francisco Trincao'nun söz konusu alışverişi İspanya'da spor kamuoyu tarafından ciddi şekilde eleştirildi.

Haberin Devamı

Francisco Trincaonun pahalı oyuncağı İspanyada gündem oldu

 

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

BAKMADAN GEÇME!