Fortnite Sızıntıları Naruto ve Anime Geçişlerine Dair İpuçları Veriyor

Güncelleme Tarihi:

Fortnite Sızıntıları Naruto ve Anime Geçişlerine Dair İpuçları Veriyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2021 13:14

Fortnite halihazırda bazı anime tarzı skinlere sahip, ancak görünüşe göre oyun yakın zamanda gerçek anime ve manga geçişleriyle karşılaşabilir. Tabii sızıntıda gelen bilgiler doğruysa. Yakın zamanda Epic Games'in Japon bir manga dergi yayımcılık firması olan Shueisha ile anlaştığı dile getiriliyor. Naruto ve Dragon Ball kozmetikleri bu ihtimal dahilinde ipuçları verilen iki içerikti, ancak henüz resmi bir duyuru gelmiş değil.

Haberin Devamı

Fortnite sızıntılarıyla bilinen TweaBR, Fortnite'a gelmesi beklenen en yakın potansiyel anime ve manga skinleri hakkında bazı yorumlarda bulundu ve "güvenilir bir kaynak" işareti verdi. Kaynaktan gelen bilgilere göre Epic Games, bahsettiğimiz Shueisha firmasıyla çalışıyor ve birkaç anime işbirliğine hazırlanıyor.

Daha önce Naruto skininden bahsedildiğini biliyoruz, ancak bu kozmetik içerik oyunda yer bulmuş değil. Ama diğer yandan oyunda gelecek zamanlara dair bu tür skin modelleri veya parçaları bulunduğunda bile skinin resmi olarak oyuna eklenmesi oldukça uzun zaman alabiliyor. Bu bağlamda beklenen ortaklık hayata geçiyor olabilir. 

Shueisha'yı daha önce duymadıysanız bile muhtemelen Shueisha ve Shogakukan'ın sahibi oldukları Viz Media'yı duymuşsunuzdur. Viz Media'nın en bilinen detayları Shonen Jump'ı yayımlarken aynı zamanda Boruto: Naruto Next Generations, JoJo’s Bizarre Adventure, Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, Dragon Ball Super ve daha birçok mülkün lisansına sahip olmaları. 

Haberin Devamı

Shueisha'nın Fortnite'a bağlanmasını sağlayan tüm markaları saymak imkansıza yakın olur, ama belki oyuncular en azından favori anime ve manga uyarlamalarını oyunda gelecek aylarda görebilirler. Fortnite halihazırda DC ve Marvel evrenlerinden bazı skinleri bulunduruyor, bunların dışında görmeyi hiç beklemeyeceğiniz birçok mülkiyet de oyunda kendine yer bulmuş durumda. Bu yüzden bu çizgide anime ve manga geçişleri gayet mümkün görünüyor. 

Epic Games henüz bunların doğruluğu hakkında bir yorumda bulunmadı, ama muhtemelen bu kozmetik içeriklerin oyuna eklenmesinden önce veri madenciliğiyle birlikte daha fazla detaya erişebileceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!