Floyd Mayweather'a 20 günde 3. kötü haber!

Güncelleme Tarihi:

Floyd Mayweathera 20 günde 3. kötü haber
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2020 14:00

Tarihin en iyi boksörlerinden biri olarak gösterilen ve kariyerinde hiç yenilgi yaşamayan Floyd Mayweather 20 günde aldığı 3. kötü haberle sarsıldı.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber | TMZ'nin haberine göre Mayweather'ın 19 yaşındaki kızı Iyanna(Yaya) Mayweather, YoungBoy Never Broke Again olarak bilinen rapçi sevgilisi Kentrell DeSean Gaulden'ın çocuğunun annesi ve eski sevgilisiyle kavgaya karıştı. Kavga sırasında Lapattra Lashai Jacobs'u bıçaklayan Iyanna Mayweather gözaltına alındı.

Lapattra Lashai Jacobs'un ambulansla olay yerinden hastaneye götürüldüğü ve ameliyat edildiğinin belirtildiği haberde Iyanna Mayweather'ın cinayete teşebbüs suçundan mahkemeye çıkacağı ifade edildi. Ameliyat olan Lapattra Lashai Jacobs'un ölüm tehlikesinin ise olmadığı açıklandı.

20 GÜNDE MAYWEATHER'I SARSAN HABERLER!

Kızının bu olayıyla birlikte Floyd Mayweather, son 20 günde üçüncü kez şok bir haber almış oldu. ilk olarak 11 Mart’ta eski sevgilisi ve üç çocuğunun annesi Josie Harris’in Kaliforniya'da arabasında ölü bulunması ile sarsılan Mayweather, 18 Mart’ta ise amcası ve aynı zamanda antrenörü olan Roger Mayweather’ın hayatını kaybettiğini öğrenmişti.

Haberin Devamı

Floyd Mayweathera 20 günde 3. kötü haber

 

BAKMADAN GEÇME!