Flavio kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?

Güncelleme Tarihi:

Flavio kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2020 16:58

Trabzonspor Brezilya ekibi Bahia'da oynayan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Flavio'yı kadrosuna kattı. Bu transferin ardından futbolcunun kişisel bilgileri spor severler tarafından internette aranan konular arasında yer alıyor. Peki Flavio kimdir ve hangi mevkide oynuyor?

Haberin Devamı

Trabzonspor, Brezilyalı ön libero Flavio'nun ardından kulübü Bahia'yı da ikna etti. 24 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor ile sözleşme imzalamak için Türkiye'ye geliyor. Şampiyonluk için iddialı bir kadro oluşturan Trabzonspor bu sezon 6. transferini gerçekleştirdi. Bordo-mavililer bir süredir peşinden koştuğu Flavio transferinde mutlu sona ulaştı.

Karadeniz temsilcisi kıran kırana pazarlıkların ardından Bahia ile anlaşmaya vardı. Bir süredir bavulu hazır şekilde bekleyen 24 yaşındaki futbolcuyu aldı. Fotomaç'ın haberine göre Flavio, bordo-mavililer ile el sıkıştıktan sonra takımının Bahia'nın son maçına çıkmamıştı. Ayrıca takım antrenmanlarında da yer almıyordu. Trabzonspor dün bu transferde mutlu sona ulaştı.

ORTA SAHAYA İKİNCİ TAKVİYE

Karadeniz ekibi dün akşam saatlerinde Flavio'yu resmen bitirdi. Böylece Jose Sosa, Badou Ndiaye, John Obi Mikel'den boşalan orta sahaya Anders Trondsen'den sonra ikinci takviye yapılmış oldu. Hem ön liberoda hem de merkez orta sahada oynayabilen 24 yaşındaki Flavio müthiş hırslı bir futbolcu. İki ayağını da etkili şekilde kullanabiliyor. Uzun pasları mükemmel. Agresif oyun yapısıyla rakipleri için göz korkutucu ve kolay top kapabiliyor.

 

BAKMADAN GEÇME!