Flaş sözler... Aykut hocanın kadro tercihi

Güncelleme Tarihi:

Flaş sözler... Aykut hocanın kadro tercihi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2017 18:23

Hürriyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri ve Spor Arena yorumcusu Ahmet Ercanlar, Antalyaspor-Fenerbahçe maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

İşte, Ahmet Ercanlar'ın kritik maçla ilgili yorumları...

- Aykut Kocaman'ın ilk 11 tercihini nasıl buldun?
- Kadro açıklandığı zaman kazanan 11 değişmemiş diyenler olabilir. Bu fikre katılmıyorum. Kazanan 11 bozulmuş. Soldado, Aatif’in yerine oyuna girdiğinde maç 1-1’di ve ondan sonra Fenerbahçe topu rakip alana yığmıştı. Kazanan 11 değil ilk 60 dakika Sivasspor’a üstünlük sağlayamayan kadro bozulmamış. 

- Peki nasıl bir maç bekliyorsun?
- Kocaman, Aatif’i hazır olan Valbuena’nın yerine tercih etmiş. Bu tutarsa maç sonu tartışılmaz. Tutmazsa yine bir Valbuena polemiği yaşanıyor olur. Kocaman belli ki silahlarını ikinci devreye saklamış. Soldado, Valbuena, Alper oyuna girip görüntüyü bir anda değiştirebilecek isimler.

- Antalyaspor için neler diyeceksin?
- Kritik bir süreçteler. Antalyaspor’da Eto'o çok büyük bir güç. Arkadaşlarına da karakterini bulaştırıyor. Herkes her şeyini sahaya vermek zorunda kalıyor. Özellikle büyük maçlarda takım olarak daha büyük oynuyorlar. Fenerbahçe savunmada çok yüksek konsantrasyon ile oynamalı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!