Fırtına'ya Boşnak stoper: Ermin Bicakcic

Güncelleme Tarihi:

Fırtınaya Boşnak stoper: Ermin Bicakcic
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2018 09:26

Bakary Kone’yi bitirmek üzere olan Trabzonspor, diğer stoper için görüştüğü Hosseini ve Kaminski’den sonra gündemine, Hoffenheim’ın tecrübeli savunmacısı Ermin Bicakcic’i aldı, görüşmeler başladı.

Haberin Devamı

Trabzonspor’da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Geçtiğimiz sezonki kadroda bulunan Durica, Hubocan ve Uğur Demerok ile yollarını ayırmasından sonra stopere transfer gerçekleştirmeyen ve yeni sezon hazırlıklarını savunma oyuncuları Mustafa Akbaş ve Hüseyin Türkmen ile sürdüren Bordo-Mavililer’de bu bölgeye yapılacak olan transferler aciliyetini koruyor. Bu doğrultuda bir süredir gündemde olan Bakary Kone için Malaga’yla son aşamaya gelen Fırtına, İranlı Hosseini ve Stuttgart’lı Kaminski’yi gündemine almıştı. Bordo-Mavililer’in listesine son giren isim ise Ermin Bicakcic oldu. Daha önce adı Süper Lig’in devleriyle de anılan Bicakcic, yönetime önerildiği ve teknik direktör Ünal Karaman’ın bu isimle ilgili kararını birkaç güne kadar vereceği belirtildi. 

Haberin Devamı

İKİNCİ KAMPA YETİŞİYORLAR

Kone’yi her konuda ikna eden Karadeniz ekibi bu hafta içerisinde 31 yaşındaki futbolcuya imza attırmaya hazırlanırken Bicakcic konusunun da en kısa sürede netleşmesi bekleniyor. Hoffenheim’le 2 yıllık sözleşmesi bulunan Bicakcic’in kiralık olarak kadroya katılması gündemde.(Fanatik)

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!