Finalin adı: 1907 Fenerbahçe Espor-Bahçeşehir SuperMassive

Güncelleme Tarihi:

Finalin adı: 1907 Fenerbahçe Espor-Bahçeşehir SuperMassive
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2019 11:58

Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi’nde Kış Mevsimi Final (KMF) heyecanı 1907 Fenerbahçe Espor ve Bahçeşehir SuperMassive arasında yaşanacak.

Haberin Devamı

Sezon boyunca gösterdikleri performansla dikkat çeken iki takım, kozlarını 13 Nisan’da Riot Games Espor Sahnesi’nde gerçekleşecek final mücadelesinde paylaşacak. İki finalistten; Bahçeşehir SuperMassive - Royal Youth’u, 1907 Fenerbahçe ise ezeli rakibi Galatasaray’ı turnuvanın dışında bırakarak ilk ikiye adını yazdırmayı başardı.

Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi’nde ilk etabın tamamlanmasına kısa bir süre kaldı ve zorlu geçen sezonun ilk iki takımı belli oldu. 1907 Fenerbahçe Espor ve Bahçeşehir SuperMassive rakiplerini devre dışı bırakarak, 2019 Kış Mevsimi Finali’nde sahne almaya hak kazandı. Bahçeşehir SuperMassive, bu mücadeleden galip ayrılması durumunda, üst üste dördüncü kez Kış Mevsimi Finali’nden kupayla ayrılarak önemli bir başarıya imza atmış olacak.

Haberin Devamı

Yarı finalde kıran kırana mücadele

Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi’nde yarı final karşılaşmaları nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Geçtiğimiz sene Kış Mevsimi Final maçında karşı karşıya gelen Bahçeşehir SuperMassive ve Royal Youth, bu sene de finale çıkmak için mücadele etti. İki ekip arasındaki yarı final mücadelesi 5 maça uzayarak tarihin en çekişmeli yarı final serilerinden birisi oldu. Serinin sonunda gülen taraf ise Bahçeşehir SuperMassive oldu. Finalin ikinci ismini belirleyecek karşılaşma ise 1907 Fenerbahçe Espor ve Galatasaray Espor arasındaydı. Seriye iyi bir başlangıç yapamayan Galatasaray, üçüncü karşılaşmada oyun üstünlüğü sağlasa da mücadelesi yeterli olmadı ve vadinin hakimiyeti tekrar 1907 Fenerbahçe Espor’a geçti. Vadinin boğaları, seri sonunda final koltuğuna oturan ikinci takım oldu.

İlklerin finali

Finale çıkan İki takım, 1907 Fenerbahçe Espor ve Bahçeşehir SuperMassive, 13 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’da oynanacak final serisinde, kupaya uzanmak için karşı karşıya gelecek. Özellikle son yıllardaki başarılı performansıyla dikkat çeken 1907 Fenerbahçe Espor, tarihinde ilk kez Kış Mevsimi Finali'nde boy gösterecek. Mevsim Finalleri’ne alışkın olan Bahçeşehir SupperMassive ekibiyle sarı lacivertlilerin mücadelesinde gülen tarafın kim olacağı merakla bekleniyor. Ayrıca, Avrupa’nın en büyük espor sahnesi olan Riot Games Espor Sahnesi, ilk kez KMF’ye ev sahipliği yapmış olacak.

Haberin Devamı

Finalin adı: 1907 Fenerbahçe Espor-Bahçeşehir SuperMassive

 

BAKMADAN GEÇME!