Fikret Orman'dan yeni hoca açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Fikret Ormandan yeni hoca açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2019 19:02

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş'in ardından göreve kimin getirileceği konusunda henüz bir karar vermediklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kayserispor maçı öncesi Adem Ljajic, Kagawa ve Fabri hakkında açıklamalarda bulundu. Orman'ın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

LJAJIC KARARINI VERMEDİK

Ljajic’in kontratında bazı maddeler var. O maddeler uyarsa anlaşılacak. İyi bir çocuk. Beşiktaş’ın seneye bütçesi %30-40 civarı minimum daralmak durumunda. Beşiktaş’ın hocasının milli takıma gitmesi, gelecek sene için hoca olasılıkları gündeme gelecek. Önümüzde 3-4 ay var. Bizde de çalışmalar olacak. Beşiktaş’ın ağırlığını kaldırabilecek bir hoca olmalı. Beşiktaş geçmişi ve geleceği olan bir hoca olabilir. Beşiktaş’ın şu an gerçekten bir kararı yok.

FABRI'Yİ DÜŞÜNMÜYORUZ

Kagawa 3-4 maçtır bizde. Önümüzdeki maçlarda da oynasın, Beşiktaş’a alışsın, biz ona alışalım. Fenerbahçe, Galatasaray için de geçerli, kulüpler bütçe olarak daralıcak. Maliyetleri masaya yatırmamız lazım. Şu andaki tek konsantremiz lig. Fabri ile bir görüşmemiz ve niyetimiz yok. Öyle bir durum yok.

Haberin Devamı

HEDEFİMİZ BEŞİKTAŞ'I BAŞARILI KILMAK

İzleyenlerin zevk alacağı bir karşılaşma olur. Burada çok taraftarımız, dostumuz ve arkadaşımız var. Ben takıma moral vermek için geldim, akşam kız kardeşimin ameliyatı olması nedeniyle İstanbul'a geri döneceğim.

Hocamızın sezon sonu milli takıma gitmesi gibi uygulamalar Türkiye'de alışıldık şeyler değiller ama dünyada medeniyet ve çağ itibarıyla olağan şeyler. Bizim hedefimiz Beşiktaş'ı başarılı kılmak.

YENİ HOCA BEŞİKTAŞ'I ŞAMPİYON YAPMALI

"Yeni hoca için önümüzde 3 aylık bir süreç var, çalışmalar başlayacak. Beşiktaş'ı şampiyon yapacak ve Avrupa kupalarında başarıya götürecek, vizyon sahibi bir hoca olmalı. Şu anda verdiğimiz bir karar yok."

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!