FIFA e-Dünya Kupası’nda Isopowerr’a büyük destek

Güncelleme Tarihi:

FIFA e-Dünya Kupası’nda Isopowerr’a büyük destek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2018 09:32

Uluslararası FIFA e-Dünya Kupası play offlarında yarışmaya hak kazanan tek Türk esporcu olan Ismail Can “Isopowerr” Yerinde, P&G’nin lider erkek bakım markası Gillette’in desteğiyle Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek.

Haberin Devamı

Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de sporun en büyük destekçilerinden biri olan ve gençlerin sporla iç içe, sağlık ve özgüvenle büyümelerine önem veren Gillette, farklı spor dallarını yanı sıra Türkiye’de giderek yaygınlaşan esporu da destekliyor. Bu çerçevede #GilletteGibi gaming takımını kuran ve bu takımla Türkiye’nin en kapsamlı gaming fuarlarından Gaming Istanbul etkinliği sponsorlarından biri olan Gillette, şimdi de yaklaşık 2 milyon kişi arasında PlayStation konsolunda en iyi 64 oyuncu arasına giren “Isopowerr”a sponsor oluyor. “Isopowerr”, 28 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Amsterdam’da düzenlenecek olan uluslararası FIFA e-Dünya Kupası playoff’larında P&G’nin lider erkek bakım markası Gillette sponsorluğunda yarışacak.Turnuva, EA Sports YouTube ve Twitch kanallarından da canlı olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

Başarılı grafiğiyle dikkat çeken İsmail Can Yerinde, kasım ayında düzenlenen ESL Türkiye Şampiyonası’nda kupayı kazandıktan sonra Mayıs ayında düzenlenen ve Türkiye dışında Bulgaristan, Romanya ve Yunanistan’dan esporcuların katıldığı Balkan Turnuvası’nda da şampiyon oldu. Amsterdam’daki playofflara Balkan Şampiyonu sıfatıyla katılacak olan İsmail’in hedefi ilk 16’ya girip finallere kalmak. 1998 doğumlu olan İsmail, Playoff turunda şampiyon olması halinde yaklaşık 30 bin dolar ödülün de sahibi olacak.

FIFA, bu yıl yeni formatında sırasıyla Barcelona ve Manchester’da ön elemeler ile Paris’te Kulüpler Şampiyonası düzenledi. Finallerden önceki son ayak olan Playofflar ise Amsterdam’da düzenleniyor. FIFA e-Dünya Kupası finalleri ise Ağustos ayında gerçekleşecek.

BAKMADAN GEÇME!