Feyenoord'lu Orkun Kökçü, Avrupa Konferans Ligi finalinde oynayacak mı? Roma'nın iddaa oranı...

Güncelleme Tarihi:

Feyenoordlu Orkun Kökçü, Avrupa Konferans Ligi finalinde oynayacak mı Romanın iddaa oranı...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2022 01:40

Yarı finalde Leicester City'yi kupa dışına iten Jose Mourinho önderliğindeki Roma, milli futbolcumuz Orkun Kökçü'nin formasını terlettiği Feyenoord ile Avrupa Konferans Ligi final maçında kozlarını Arnavutluk'taki Arena Kombetare'de paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.

Haberin Devamı

İlandır

ROMA

Grup aşamasında 6-1'lik Bodo/Glimt hezimeti yaşadığı Avrupa Konferans Ligi'nde final maçına çıkacak olan Roma'da, yarı final maçında Leicester City karşısında sakatlık yaşayan Henrikh Mkhitaryan iyileşti; maç kadrosunda olacak.

İtalyan ekibin 3-4-1-2 düzeni ile sahaya çıkması, savunma üçlüsünü "Gianluca Mancini, Chris Smalling & Roger Ibanez" şeklinde oluşturması bekleniyor. Eldivenler Rui Patricio'ya emanet...

Sağ kanatta Rick Karsdorp, sol kanatta Nicola Zalewski'yi izleyeceğiz.

Gole en yakın isim, bu sezon resmi maçlarda toplam 27 gole imza atan Tammy Abraham olacak. Abraham'ın hücum partneri olarak Nicolo Zaniolo'yu göreceğiz.

Lorenzo Pellegrini orta alanla hücum hattı arasında, hücuma daha yakın; yaratıcı rolde görev yapacak.

FEYENOORD

Haberin Devamı

Avrupa Konferans Ligi grup aşmasına kalmak için üç ön eleme oynayan; Drita, Luzern ve Elfsborg engellerini geçtikten sonra mücadele ettiği E Grubu'nu yenilgisiz bir şekilde Slavia Prag ve Union Berlin'in önünde lider tamamlayan Feyenoord; yarı finalde Marsilya'yı kupa dışına itip adını finale yazdırmayı başarmıştı.

Milli futbolcumuz Orkun Kökçü bu sezon 49 resmi maçta 18 gol katkısı (9 gol - 9 asist) yaparak takımı adına çok önemli işlere imza attı. Hafif bir sakatlığı söz konusu... Durumu maç saati netleşecek.

Mart başına kadar as kaleci olarak izlediğimiz Justin Bijlow sakat, sezon başında Hibernian'dan bedelsiz olarak kadroya katılan Ofir Marciano kalede olacak.

Stoperde "Gernot Trauner & Marcos Senesi" ikilisini görmeyi bekliyoruz. Cezası sona eren Tyrell Malacia sol bekteki yerini geri alacak.

Orkun yetişmezse Fredrik Aursnes ve Guus Til'in yanında Jens Toornstra forma giyecek. Sağ açıkta Arsenal'den kiralanan Reiss Nelson ter dökecek.

Feyenoordlu Orkun Kökçü, Avrupa Konferans Ligi finalinde oynayacak mı Romanın iddaa oranı...

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Roma'nın son 6 resmi maçının 4'ü "2-3 GOL" aralığında sonuçlandı.

- Feyenoord'un son 10 resmi maçının 8'inde "karşılıklı gol" izledik.

Haberin Devamı

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu Avrupa Konferans Ligi final karşılaşmasını kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Roma kazanır" oldu!

%21'lik kesim Arena Kombetare'de zafere ulaşacak takımın Roma olmasını bekliyor...

%8'lik kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına eklemiş ve karşılaşmada en az 3 gol çıkacağını düşünüyor.

Misli.com'dan yeni üye olan herkese 20 TL hediye! Hemen buradan üye ol...

Feyenoordlu Orkun Kökçü, Avrupa Konferans Ligi finalinde oynayacak mı Romanın iddaa oranı...

Roma'nın Chelsea'den transfer ettiği Tammy Abraham'ın Londra ekibiyle en özel anları! İzleyelim...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!