Fenerbahçe'ye Wilshere'den kötü haber

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeye Wilshereden kötü haber
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2018 22:19

Fenerbahçe'nin teklif götürdüğü ve taraftarı heyecanlandıran Jack Wilshere’in transferi eşinden dolayı gerçekleşmedi.

Haberin Devamı

İngiliz futbolcu, sarı lacivertli yöneticilere “Tekliniz çok güzel ve beni heyecanlandırdı. Açıkçası yeni bir macera için hevesleydim. Ancak eşimin 2 aylık hamile olması nedeniyle ülkemden ayrılmam mümkün değil. İleride belki yollarımız yine kesişir” dedi.

West Ham United ile anlaşma noktasında bulunan Jack Wilshere’in salı günü imza atması bekleniyor. 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun West Ham United’dan toplam 15 milyon Pound karşılığında 3 yıllık imza atacağı kaydediliyor. Oyuncu, Arsenal ile mukavelesi sona erdiği için bonservis bedeli bulunmuyor.

Fenerbahçe, İngiliz oyuncunun yerine alternatif isimlere yöneldi. Bunların başında da bonservisi Chelsea’nin elinde olan Mario Pasalic geliyor. 23 yaşındaki orta alan oyuncusu, 2014 yılında Hajduk Split’ten transfer olduğu İngiliz kulübünde hiç oynama şansı bulamadı ve her sezon başka kulüplere kiralandı.

Haberin Devamı

Merkez orta saha oynayan Pasalic, Spartak Moskova, Milan, Monaco ve Elche’de kiralık oynadı. İhtiyaç halinde ön libero ve 10 numara da oynayan futbolcu, 1 maçta stoper olarak da sahaya çıktı. 161 maçta 31 gol atarken, 7 de asist yaptı.

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!