Fenerbahçe'ye haciz şoku iddiası! Anadolu Efes maçı oynanırken...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeye haciz şoku iddiası Anadolu Efes maçı oynanırken...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2020 17:24

Fenerbahçe Beko, Basketbol Ligi'nde Anadolu Efes ile oynadığı mücadele sırasında büyük bir şok yaşadı. Liderlik için kritik maçı kaybeden Fenerbahçe'ye haciz memurları tarafından haciz işlemi uygulanmaya çalışıldığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko, deplasmanda Anadolu Efes ile karşı karşıya geldi. Zirve adına kritik karşılaşmayı Anadolu Efes, 85-72 kazandı ve bu sezon 12. maçında 12. galibiyetini elde etti.

Maç oynandığı sırada Fenerbahçe Beko'nun takım otobüsüne haciz memurları tarafından haciz işlemi uygulanmaya çalışıldığı iddia edildi.

Fanatik'in haberine göre Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan mücadele sırasında Fenerbahçe Beko'nun takım otobüsüne haciz memurları tarafından bir haciz işlemi uygulanmaya çalışıldı.

Fenerbahçeye haciz şoku iddiası Anadolu Efes maçı oynanırken...

YÖNETİCİLER MAÇ ESNASINDA DIŞARI ÇIKTI

Yaşanan bu gelişmelerin ardından takım otobüsünün şoförü, maçı izleyen yöneticiler ile iletişime geçti. Yöneticiler, haciz memurları ile görüşmek adına maç esnasında salondan dışarı çıktılar.

Haberin Devamı

Prosedür gereği işlemin uygulanması gerektiği aktarılırken Fenerbahçeli yöneticilerin talebi ise en azından takımın otobüs ile tesislere dönmesi ve işlemin sonrasında uygulanması yönünde oldu. Maç sırasında yaşanan durumdan kaynaklı dışarıda bulunan yöneticiler ve haciz memurları arasında prosedürün uygulanmasına ilişkin kısa süreli bir tartışma yaşandı.

Fenerbahçeye haciz şoku iddiası Anadolu Efes maçı oynanırken...

TAKIMIN TESİSLERE DÖNMESİ ADINA...

İşlemin uygulanma gerekliliği sonrası Fenerbahçe Yönetimi, farklı bir yol izlemeye karar verdi. Takımın tesislere dönmesi adına yeni bir otobüsün yola çıktığı aktarıldı.

Konuyla ilgili Fenerbahçe cephesinden ise bir açıklama gelmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!