Fenerbahçe'nin Zenit karşısındaki avantajı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçenin Zenit karşısındaki avantajı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2019 11:50

Sarı-lacivertlilerin, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda yarın karşılaşacağı Rusya temsilcisi Zenit, Rusya'da lige verilen ara nedeniyle 2 aydır resmi maç oynamıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda eşleştiği Rusya temsilcisi Zenit ile yarın Ülker Stadı’nda saat 20.55’te karşılaşacak. Zenit, Rusya'da lige verilen ara nedeniyle 2 aydır resmi maç oynamıyor. Son resmi maçını UEFA Avrupa Ligi'nde 13 Aralık'ta oynayan Zenit, 2 ay sonra ilk resmi maçına Fenerbahçe karşısında çıkacak.

- Liginde lider

Zenit, 16 takımlı Rusya Premier Ligi'nde geride kalan 17 maç sonunda lider durumda bulunuyor. Bu sezon şampiyonluk özlemini dindirmek isteyen Zenit, 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyetle ligde 34 puanla, Krasnodar'ın 1 puan önünde zirvede yer alıyor. Teknik direktörlüğünü eski futbolcusu Sergei Semak'ın yaptığı Zenit, UEFA Avrupa Ligi'nde de iyi bir sezon geçiriyor. Geçen sezon Rusya Premier Ligi'ni 5. sırada bitiren Zenit, sırasıyla Belarus'tan Dimano Minsk ve Norveç'ten Molde'yi eleyerek gruplara kaldı. Grup aşamasında Danimarka'dan Kopenhag, Çekya'dan Slavia Prag ve Fransa'dan Bordeaux'la eşleşen Zenit, 11 puanla grup lideri olarak son 32 takım arasına kaldı.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Zenit'ten 8-1'lik tarihi zafer...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!