Fenerbahçe'nin eski yıldızı Giuliano'nun Corinthians planını corona virüs bozdu

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçenin eski yıldızı Giulianonun Corinthians planını corona virüs bozdu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2020 10:05

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Giuliano'nun Brezilya'ya dönme hayalleri corona virüs (koronavirüs) sebebiyle suya düştü. Al Mowaten gazetesinin Brezilya basınına dayandırdığı habere göre, Corinthians finansal kriz sebebiyle Giuliano'yu transfer etmekten vazgeçti.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber | Corona virüs (koronavirüs) salgını nedeniyle tüm dünyada kepenk kapatan futbol sektörü büyük bir kriz içerisine girdi. Bu krizden etkilenen futbolculardan biri de Fenerbahçe'nin eski yıldızı Giuliano...

Brezilyalı oyuncu, bu yaz formasını giydiği Al-Nasr'dan ayrılarak Corinthians'a transfer olup ülkesine dönmenin planlarını yapıyordu. Ancak Al Mowaten gazetesinin Brezila basınına dayandırdığı habere göre, Corinthians girdiği ekonomik kriz sebebiyle Giuliano'nun transferinden vazgeçti.

GIULIANO'NUN SÖZLEŞMESİ NE ZAMAN BİTİYOR?
2018 yılında Fenerbahçe'den Al-Nasr'a transfer olan Giuliano'nun takımıyla sözleşmesi 2021'de sona eriyor. Al-Nasr formasıyla geçen sezon hem lig hem de Süper Kupa zaferi yaşayan Brezilyalı yıldız, daha önce Zenit, Gremio ve Internacional formalarını da giymişti.

Haberin Devamı


Belarus Ligi’ne Özel Canlı İddaa kaybına %10’a varan iade Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!