Fenerbahçe'den flaş Janssen kararı!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeden flaş Janssen kararı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2018 09:07

Fenerbahçe, Janssen için Tottenham’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Sakatlığı nedeniyle 3 aydır forma giyememesine rağmen, profesyonelliği ile teknik heyetin beğenisini kazanan Hollandalı için İngilizlere, "Kadronuzda düşünmüyorsanız kararınızı çabuk verin, sezon başı kampına almak istiyoruz" denilecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Kayserispor maçının kadrosunda yer alması beklenen Vincent Janssen, sarı lacivertlilerin en memnun olduğu transferlerden biri. 3 aylık sakatlığına rağmen çalışmaları ve özel programları hiç aksatmadan uygulayan Janssen, profesyonelliğiyle teknik heyetin takdirini kazandı. Oyuncu saha içi yeteneğiyle de Kocaman'ın inandığı isimlerin başında geliyor.

ANLAŞMA YİNE KİRALIK OLACAK
Sarı-lacivertli teknik heyet, Janssen için gelecek sezon adına adımlar atmaya hazırlanıyor. Sezonun bitimine 2 aylık bir zaman olmasına rağmen, Tottenham'a bir mesaj yollanacağı, şayet oyuncuyu ana kadroda düşünmüyorlarsa, 1 yıl daha kiralama talebinde bulunulacağı gelen bilgiler arasında. Ancak Fenerbahçe, Tottenham'dan erken karar vermelerini isteyecek.

KOLAYLIK BEKLİYORUZ
Tottenham'a "Janssen'le ilgili kararınızı erken verirseniz, oyuncu bizimle hazırlık kampı geçirerek takıma daha iyi adapte olabilir. Böylece bize daha çok faydası dokunur. Bu sezon 3 ay oynatamadık. Sizden kolaylık bekliyoruz" mesajı iletilecek. Bilindiği gibi Tottenham, Kane'in arkasında kaldığı için Janssen'i kiralamıştı. Kane'in bu sezon takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

11 MAÇ-2 GOL
F.Bahçe'nin yaz transfer döneminin son günü renklerine kattığı Janssen, 8 Aralık'ta sakatlandığı Bursaspor maçı da dahil 11 karşılaşmada görev yaptı. 10 maça 11'de başlayan Hollandalı, 755 dakikada 2 gol, 2 asistle oynadı. (Sabah)

 

Eski Fenerbahçeli Dirk Kuyt dev eşleşmeyi yorumladı!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!